Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zuschlag János

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal The Cure - 4:13 Dream 2009.02.11 12:35:00
Lassan negyedszázados hagyomány, hogy a zenekar négy-öt évente megjelentet egy búcsúlemezt, és körbejárják vele a világot. A turné alatt aztán valahogy megint összejön egy albumnyi dal, és kezdődhet az egész elölről. Most sem történt ez másképp. A hivatalos verzió szerint a…..
Van egy jó, meg egy rossz hírem. A jó hír az, hogy a reklámokból megismert, Budapest Banknál dolgozó, szellemi fogyatékos Lelkes Emese valóban létezik. A rossz hír az, - már az említett pénzintézetnek - hogy Emi nem egy mezítlábas ügyfeles ott, hanem menedzser.  A…..
Zuschlag János 2009.02.22 14:27:02
igen, fcuk BB! de jó, hogy ráakadtam erre a topicra...! kedden (azaz 6 nappal ezelőtt) voltam a Váci út óljukban... illetve mellette az Autófinanszírozási Rt.-ben. Hadd bocsássak előre annyit, hogy a GE-nél dolgozom (volt Tungsram, szintén Váci út), azaz GE. Túlzás nélkül lehet állítani, és szerintem objektíven egy béna hasonlattal, hogy "a GE a vállalatok Toyotája!" Érti és tudja úgyis mindenki, mire gondolok. A BB pedig a GE Money Bank tagja. GE mint a munkatársaitól a legalkotóbb és legfeddhetetlenebb magatartást, szolgáltatást, munkát stb. nyújtó/végző vállalat.
Integrity.

Ehhez képest a BB Autófin-ban a következőkre lettem figyelmes a röpke 135 perces várakozási idő alatt (megérte kivárni a 47 másodperces ügyintézést).
A biztonsági őrnek de egyébként nagyon rosszul álcázott hüjegyerekek legfőbb foglalatossága a kövekező: az ujjukon pörgetik a proximity kártyájukat a batchkeeper-nél fogva, a köszönést nem fogadják, a tömérdek ügyfél jelenlétében úgy "flörtölnek" a recepciós csajokkal, hogy az mind a BB-re, mind a GE-re, de leginkább a 2 hüjegyerekre nézve rendkívül megalázó és kínos. Meg persze a recepciós csajokra, akik a kb. 60 ügyfelen kívül ezt még nagyon jól tudják, csak a 2 nagyon hüjegyerek nem vágja ezt...

Amit még látta, arra szintén kinyílt a bicska a zsememben... Legalább 5 olyan 2 és 4 fő közötti társaságot (reflexből majdnem azt írtam, hogy "dolgozók", de hát tudjuk, hogy ők nem azok, hanem csak banki alkalmazottak) láttam, akik akkoriban mentek le a kantinba ebédelni, amikor érkeztem a BB Autófin-be, kb. fél 2 körül. És láss csodát, akkor kezdték el visszavonszolni magukat, amikor végeztem (h4). És mindezt olyan idegtépő tempóban, fullra szétcsigázva tették, hogy látható volt rajtuk, hogy majd megszakadnak a melóba...
Komolyan mondom, mint egy szanatórium: sétálgatnak le föl, mint akik be vannak lassítva egy kiló fűtől, épp olyan kibaszott bambák is... Ha én valaha az életben egy fél óránál hosszabb ebédszünetet engedtem volna meg magamnak (11 éve dolgozom különféle gyártóipari multicégeknél), akkor egyrészt kirúgtak volna (joggal), másrészt én magam is kurvára röstelltem volna a dolgot.

Ezután lezártam a kocsim részletét (minden megtakarításomat felélve inkább most befizettem az összes tőketartozást, nem megvárva azt, hogy a CHF is 500 fölé menjen) majd megszüntettem náluk a folyószámlámat is, mert hánynom kellett az undorító, marketingolt és az ügyfelek várókörében rendezett nagyipari méretű semmittevéstől.
Nyitottam új számlát a K&H-nál.
Pilu Gazdagok és szépek 2009.02.22 11:11:00
 A „gazdagok és szépek” magyar interpretációjával alapvetően semmi probléma nincs, hiszen az embernek a bankszámláján szereplő nulláktól függetlenül is szíve joga néha összehányni a budit néhány tucat mojitotól bepöccenve. Azzal sincs baj, ha ezt hatszázezer…..