Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smartees123

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
smartees123 2015.02.09 20:53:12
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!: Értsd már meg, hogy aláírták a szabályzatot, minden játékos aláírta mielőtt bement és elkezdte a játékot. Azt is aláírták, hogy szabályszegésért különféle ad hoc büntetéseket is kaphatnak. Akár jogos, akár nem ez van. A takaró alatt nincs rejtve az ember a kamera elől, ezért a szabály szerint az nem tiltott. Ehhez nem kell sok IQ, hogy bárki megértse.
Na mit kapunk, ha Pozsonyi "Bucó" Ádámot keresztezzük Dolák-Saly Róberttel? Az eredményt pedig a Numanuma-kölyökkel? Hát az internetes szórakoztatásra teremtett keresztény-konzervatív paródiát, azt. A Képviselő Funky blog pedig úgy érzi, meg is találta a különös…..
Drága olvasók, nem akarnánk dicsekedni, de a teljes magyar sajtót megelőzve megszereztük Gyurcsány miniszterelnök kulcsfontosságú beszédének szövegét, amit hétfőn fog előadni a Parlementben. A jelek szerint egy úgynevezett rendezői példány jutott el hozzánk, amelyben a szöveg…..