Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IER-697

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi napok nagy sztorija volt a Homáron, hogy az Állami Autópályakezelő elismerte, hibáztak annak az olvasónknak az ügyében, akit egy igen rossz minőségű fotó alapján büntettek meg matrica nélküli autópály-használatért. Azon felül, hogy a befizetett pénzt visszadják, a…..
IER-697 2009.02.17 09:20:15
@mityu: Attól függ, hol dolgozol :)
IER-697 2009.02.17 10:31:17
@mityu: :) Kicsit több info kéne, hogy be tudjalak azonosítani, de ha ebből már tudnom kellett volna, akkor azt hiszem nem vagyunk kollégák. De még lehetünk ;
Elképesztő, meghökkentő véget ért Varga László kálváriája az autópályakezelővel: ahelyett, hogy még nagyobbat rúgtak volna belé, a cég bocsánatot kért tőle, belső vizsgálat indult, sőt a vétkes alkalmazottak saját pénzből vettek neki ajándékba egy éves…..
IER-697 2009.02.16 17:41:04
Kedves Kommentelők!

Varga László vagyok, az alaptörténet közzétevője. Eddig szándékosan nem posztoltam, egyrészt lustaságból, másrészt mert ki akartam várni az ügy végét, és nem akartam a kommentelőket befolyásolni semmilyen irányba a hozzászólásaimmal. Most azonban szeretném megköszönni mindenkinek, aki hozzászólásával (és esetleg szavazatával is) elősegítette ennek az ügynek a megoldását. Külön köszönet a Homárnak, azért, hogy van, valamint Fiala Jánosnak és a Rádió Q-nak, hogy az ügynek visszhangot biztosított az éterben is. És bár igaz, hogy ebben az ügyben (is) vannak még további kérdőjelek, azt azért senki nem tagadhatja, hogy az ÁAK Zrt. legalább részben elismerte felelősségét. És ez azért nem kis dolog.
Persze mondhatná valaki, hogy ez alapvető, és minden hasonló igazságtalanul kezelt ügynek így kéne végződnie, sőt, az ideális az lenne, ha nem is lennének ilyen ügyek. Igen, de nem egy ideális világban élünk. Számomra a tanulság az, hogy a nyilvánosságnak igen nagy ereje van, és ha egy ügyet, amiben tudom hogy igazam van, nem sikerül megoldani "hagyományos" módszerekkel, akkor nem szégyen a nyilvánosság segítségét kérni. Sőt. Ezért arra buzdítok mindenkit, hogy használja ki ezt a lehetőséget.
Külön köszönöm az ÁAK Zrt. alkalmazottainak azon nagylelkű (és remélem önkéntes) felajánlását, hogy a "saját költségükön vásárolnak" nekem egy egy éves autópálya-matricát, de ezt nem tudom jó szívvel és nyugodt lelkiismerettel elfogadni. Még akkor sem, ha valóban az ő hibájuk is hozzájárult ehhez a sajnálatos ügyhöz. Mindenki hibázhat. Ha ugyanezt az ÁAK Zrt., mint cég ajánlotta volna fel az üggyel kapcsolatos kiadásaim, időm, fejfájásaim és idegeskedéseim kárpótlásaként, akkor köszönöm, igényelném.
A magam részéről a továbbiakban lezártnak tekintem az ügyet, előre is elnézést kérek, ha nem fogok válaszolni az esetlegesen hozzám intézett posztokra.

Üdvözlettel:

Varga László