Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucca

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Smallville 7x03 - Fierce 2008.11.03 16:48:00
Clark elszántan próbálja egyengetni Kara földi életét, de nem sok sikerrel, ugyanis, mihelyst a lány kimozdulhat egy kicsit az egy hetes szobafogságot követően, új ötlete támad. Smallville-ben aratófesztivál zajlik, és Kara úgy dönt, indul a kukoricakirálynő választáson.…..
Hogy szívna le, aki az eredetileg 17 seconds címre hallgató címet képes volt így magyarítani! Mi a hátamért kellett ez? Nincs elég bajunk a sorozattal? Eh, mindegy, örüljünk, hogy nem "Nyolcadik utas a szívdonor" lett. Ez az epizód a finálé első darabja, ami azt jelenti,…..
Naszóval, Arvin nem halt meg, mert KémFater megmentette, az Utazó Syd húga és egyben Arvinbácsi lánya, és MINDENKI tudja már, hogy Vaughnné egy mocskos ribanc. Lőtér, Dix győzködi Vaughnt, hogy továbbra is tartsa megfigyelés alatt a Fogtündért, mert csak. Vaughnnak nem tetszik a…..
Lucca 2007.05.24 07:17:26
Vaddöfakk? Hadak útján? Oszt mér? Meg ki? Mindegy, Mere kezd szerelmes lenni Finnbe, az állatorvosba, akinek kis szakállkája van, és király pulóverei. Meg lovakat szüleszt, vadakat terel, és csak egy nőt szeretne, Meredith királykisasszonyt, aki viszont éppen nemdugási…..
Múlt héten Clairemackó minden ismerősét agymosta a Néma (aki nem is az), Emo álmot látott, amiben felrobbant, Jessica/Niki sittre vágta saját magát, Sylar pedig kinyírta Eden kisasszonyt, pedig szép gombszeme volt neki. Emót korházba vitték, majd ott magyarázza, hogy ő robbanós…..
Múlt héten azzal lett ugye vége a hepajnak, hogy Vaughn rálelt Fogtündér kémfelszerelésére, és így már hiába vak a szerelem, és dönti nyomorba, tennie kel valamit, mégpedig sűrgősen. Arvinbácsi a villamosszék árnyékában pocol, de olyan sokszor járt már erre, hogy sztoikus…..
A múlt heti agyondícsért rész folytatása ez kérem szépen, ott áll a csaj a faszi mellett, keze a mellében, benne a bomba, de sajnos megy alatta fasz narrátorszöveg, ami a sorozat egyik védjegye, de engem pont ezek a banális megmondásokkal kergetnek a sírba, kussoljá' má' Meredith!…..