Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor 69 (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó használt autót vásárolni nem könnyű, különösen nem kereskedésből, mert a nagy részük egyébként is minden eszközzel csak arra megy, hogy minél többet húzzon le a szerencsétlen leendő vevőről. A múltkori Lagunás posztunk is nagy port kavart fel, még a hirdető is…..
A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekből verbuválódott. Vegyük például szegény, szegény Bayer Zsoltot. Ezt írja:  „Annak idején, az elmúlt öt-hat évben, magyar vállalkozások ezrei települtek ki…..
Mai posztunk beküldője esetében megértem azt, hogy nem szeretné még a nevét sem nyilvánosságra hozni, bár ha feljelentést tesz, a magyar jog nagyszerűsége miatt a feljelentett fél láthatja az összes személyes adatát. Engedjétek meg, hogy mai friss és felkavaró kalandomat egy…..
Bréking hír az Index sasszemű fotósától. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a hirtelen nyakába zuhant szabadidőt kihasználva engedett az asztali örömök csábításának. Fotósunk úgy saccolja, a Bukott Angyal nagyjából nyolc kilónyi örömöt szedett fel magára. Gratulálunk a…..
Sokadszorra csodálkozom rá arra, hogy kívülről, független szemmel, mennyivel pontosabb látleletet lehet alkotni országunkról, és hogy ez a kép egyre negatívabb. És nem, nem csak a Gyurcsányék ténykedése miatt, sőt, egyre inkább nem amiatt. Egy demokratikusan megválasztott kormányfő, aki (még ha…..
Képviselő Funky 200001 géniusz 2009.03.04 11:27:00
Nem szeretünk azon lovagolni, ha a magyar politikában valaki hülyébb, mint egy ötödikes. Elsősorban azért, mert akkor túl sok dolgunk lenne, azt meg utálnánk. Amikor viszont Magyarország Géniuszai csinálnak ostobaságot, muszáj szólnunk. Hát hogy lehet, hogy az Értelmiségi Párt…..