Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petimi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közgazdászok, laikusok és politikusok abban biztosan egyetértenek, hogy a válság egyik legfontosabb és legfájóbb következménye a munkanélküliségi ráta megemelkedése. Mindenhol, de ami különösen fájdalmas lehet: azokban a szegény vagy ún. közepes jövedelmű országokban is,…..
petimi 2011.07.07 08:22:55
a fiatalok talan annyival "konnyebb" helyzetben vannak hogy batrabban vagnak neki alternativ lehetosegeknek is. Talan ez (is) hozzajarul ahhoz hogy a munkaltatok oket kuldik el legelobb... Ha megnezunk kulfoldi magyar oldalakat mint ahol pl. angliai munkakeresok tarsalognak ( hunuk.com/angliai-munka-allas-londonban/ ) lathato mennyien vannak, ill. keszulnek kimenni. en mindig azt vallottam "aki akar az talal munkat" es sokat bele is vagnak meresz dolgokba. Nem kell munkapiaci program, motivalni kell az embereket velemenyem szerint.
Subba Twitter: Sylvi 2011.03.02 10:00:00
Lehet ennyire vicces Sylvi, vagy valaki rosszalkodik és kamu twittert csinált a nevében?Vajon egyszer sikerül eltalálnom, hogy hol az az ipszilon?..
petimi 2011.03.02 15:07:35
@Theodoro: kedves gyerekkori barát.

De úgy látom itt értelmes válaszokra nemigen számíthatok. Olyan hívnak gyökérnek akik még a nevüket se merik adni kommentjükhöz és olyanokat szapultok akikről fogalmatok sincs. Nincs szándékomban komolyan venni ezeket:) csak láttam egy régi ismerős nevét felbukkanni egy blogon és fájt, hogy ennyi rosszindulat van az olvasókban.

Mindenki tisztában van vele hogy Y-nal írja a nevét, de én még Szilviként ismerem.
petimi 2011.03.02 17:39:14
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: sztem ha beírod googlebe hogy "petimi" megtalálod elég könnyen:)
petimi 2011.03.02 17:52:20
@NOKI: a fenti történetedben említett videóval lehet érzékeny pontra tapintottál nála.

Én azt látom hogy legtöbben elfelejtik hogy a médiában szereplő személyek is emberek. Csupán életük nagyobb részébe kaphatunk betekintést mint az átlagemberébe.

Ha pl. neked féltucatszor hoznak fel egy számodra kellemetlen eseményt a nap folyamán, lehet nem lesz hetedjére is türelmesen kedved végigülni a beszélgetést.

köszi a hozzászólást NOKI

Na de jobb ha lelépek én a subbáról, folytatódjon a kődobálás:)

további szép napot!
Jöhet bankadó, bármilyen reform, dohányzás betiltása, az élet mégis szép, hiszen itt van nekünk az örökké friss és finom kürtöskalács! Big up pirospacsinak a képért.A csatolt képeken lévő kürtőskalács minőségmegőrzési ideje...hmm, végtelen. Legalább is én így…..
Sorozatunkban azokat a munkákat mutatjuk be, amik a 90-es években, egy otthon lakó, a rezsiről csak elbeszélésekből értesülő középiskolás pöcs számára lazának tünhettek különböző (pornó)filmes élmények alapján.  Videótékás: Egész nap csak ülni a seggeden és…..
Nem biztos, hogy jó, ha a faterod tetóválóművész és telenyom tintával mielőtt elszívnád az első cigidet...
Pár éve már, hogy a Varga Pincészetnek (Vargabor) csináltunk egy kampányt, és bár azóta nagyobb reklámokban nem működtünk közre velük, azért tartjuk a kapcsolatot. Ennek kapcsán alakult úgy, hogy technikailag átvesszük a Facebook-on futó kampányukat. Ez az átvétel az utóbbi…..
petimi 2010.03.15 08:40:40
@Petnetman: "Sajnálatosan egyetlen alkalommal sem sikerült _semilyen_szabályt_sem_ felállítanom arra, h vajon az ajánlott licittartomány, miért csökkent 6-18centre vagy miért ugrott fel 22-45centre(mindkettő előfordult naponta több alkalommal is!"

Hi guys, gondoltam segitek kicsit...
A facebook a hirdetesed CTR (click trough rate) nagysagatol fuggoen fogja a licitet allitani.
Tapasztalataim szerint 0.35%-os vagy a feletti CTR eseten mar eleg kozelire allitja be az auto licitet a minimum megadtt ertekedhez. 0.5% felett 99% hogy a minimum licitedet fizeted. Ez lehet kulcsszofuggo, de en az en kampanyaimnal ezt tapasztaltam.
Hatekony hirdetesekert kevesebbet kell tehat fizetni - ertelemszeru mert kevesebb megjelenes szukseges a celod eleresehez ezert a facebook-ot is kevesbe dolgoztatod... (remelem ez igy ertheto :))
hogyan ersz el alacsony bideket?
1. jol megirt ad variaciok (irj 4-5 felet es 1-2 nap mulva csak a legjobban teljesitot hagyd fent, tobbit torold)
2. 0.35% feletti aranylag magas CTR

ez a titka;)
Komoly piackutató cég NEM AD minden egyes kérdőív kitöltése után pontokat, pénzt, ajándékot. Ez olyan alapelv, amelyen nem is érdemes vitatkozni. Erről nagyon helyesen ír Klenovszki János a blogjában, ezért most nem is akarom ezt tovább ragozni. Viszont ennek ellenére ez a…..
petimi 2010.03.03 15:59:54
Kedves cikkíró!

Felháborodva olvastam a válaszcikkét a HUNUKon megjelenített otthoni munkákat promótáló publikációnkra reagálva.

Első kérdésem: dolgozott e már valaha a fent említett internetes piackutató cégek valamelyikének? - Mi személyes tapasztalatokat osztunk meg a HUNUK-on, nem légbőlkapott feltételezéseket...

2. Hogyanan definiálná a "Komoly piackutató cég" fogalmát - a Toluna a 49millió fontos forgalmával véleményem szerint elég komolynak tekinthető!

3. Hogyan hasonlíthatja a m.o.-i piackutatást ezekhez a nemzetközileg elismert és globális méretű hálózatokhoz?

4. Miért rossz az internet? nem az a fontos hogy minél szélesebb köröket elérhessen egy kutatás?

5. "Melyik angol/amerikai/stb. cég az, ahol kíváncsiak mondjuk kispistabéla véleményére Nyíregyháza-alsóról" - ha a cikk írója töltött volna egyszer is ki internetes kérdőívet a fenti cégek megbízásából akkor tudná hogy vannak szűrőkérdések minden piackutató kérdőiv elején ami biztosítja hogy a megfelelő célcsoport tagja adja véleményét az adott témához.

6. "Ez nyilvánvalóan éppen az a módszer, ahogy nem lenne szabad csinálni " - ugyan miért? Nagy nemzetközi márkák máshogyan gondolják... töltöttem ki klrdőívet Nike-nak, Honda-nak, Nokia-nak... sztem ők tudják mit akarnak.

7. "A profi válaszadók pénzt akarnak, bármit kitöltenek, ikszelnek dühödten, hogy jöjjön a csekk." - honnan jön ez a sok rosszindulat ezekkel a negatív feltételezésekkel? Én személy szerint becsületesen, őszinte válaszokat adva végzem ezt a munkát. Pénz akarok érte? PERSZE! Őn miből fizeti a számláit???

utószóként:
Mielőtt negatív cikket írna egy témáról, legyen már valami fogalma arról miről beszél. Rosszhírét kelti egy munkalehetőségnek amiről megcáfolható a tudása.

A "csalo_kerdoivkitoltok.gif" elmentett képét pedig kérjük távolítsa el az oldaláról, mivel a kép tartalmának szerzői jogait fenntartjuk.

Imre Petrohai
HUNUK főszerkesztő
Ott talán még nem tartunk, hogy az emberek vizet tesznek forralni, ha kérdezőbiztos közelít, de tagadhatatlanul nem örvendenek túl nagy népszerűségnek. Közülük sokan ezért munkájuk során trükköket alkalmaznak. Ami nem mindig működik, derül ki egy blogger sztorijából……..
Hát ezek itt nem szarral gurigáznak, kérem. Mielőtt rátérnék, hogy én mit is csinálok itt pontosan, leírom/összevetem a magyar eü rendszerrel, legalábbis ami a finanszírozást illeti. Van néhány kedves kollégám, akik hamarosan kijönnek, hátha segítek nekik ezzel a kis…..
Rég nem írtam. Ezt a blogot angliai beszámolónak szántam, de még mindig itthon vagyok. Ezért is nem törtem magam különösebben.Ma jelzett vissza az angol cég, hogy a papírjaim rendben vannak, mikor utazok? Megállapodtunk február utolsó hetében, a napja még kérdéses.Azt hittem,…..