Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amark

11 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Margit híd felújításával nem számíthatnak sok jóra a budapesti biciklisek, az eddig véglegesnek hitt tervek mégse voltak véglegesek. A főváros és a civilek között hosszas egyeztetés folyt a híd felújításának tervezésekor, hogy hogyan is oldják meg a korlátozott…..
amark 2009.08.14 14:48:52
@Kyletroy: ez tök jó, mondjuk én akárhogy öltözhetek mert mindig késve indulok aminek a vége a lihegve/izzadva betoppanás a hajnali előadásokra:D meg az egyetemen legjobb tudomásom szerint nincs szabadon használható zuhanyzó...
amark 2009.08.14 17:49:19
@kérdések órája: Németo meg Luxemburg (meg Ausztria, Dánia stb) persze jóval jobb anyagi helyzetben van mint Magyarország de az a gáz, hogy a közlekedési morál és a gondos várostervezés nem pénz kérdése!!
Mspace & Mblog Mostanság 2009.06.14 09:43:00
Sok minden történt az utóbbi napokban/hetekben. Vizsgák többek között, egyenlőre inkább kevesebb mint több sikerrel, de még semmi sincs veszve. EP választás. Visszatért a hitem az országgal kapcsolatban, úgy tűnik mégiscsak élnek itt normális emberek (56,37%) akik büszkék…..
A Gyurcsány álarca videóm publikálása utáni napokban felkeresett Gyürk András, a Fidesz EP-képviselőjelöltje és mellesleg a Fidesz EP-kampányának vezetője. Elmondása szerint nagyon tetszett a Fideszeseknek az anyag, és mivel a Fidesz kampányához passzolna az általam készített,…..
amark 2009.06.07 00:24:36
@tesz-vesz: Sziasztok új vagyok itt de úgy érzem ehhez valami építő jellegűt hozzá tudnék tenni.:P
A kampány azért volt (mondjuk ki) szar, mert Orbánnak volt egy tanácsadója aki azzal hitegette az egész pártot, hogy a választást úgyis megnyerik, nem kell kampány, csak lazán. Na ennek meg is lett az eredménye. Az illető tanácsadó egyébként "hóbagoly" néven fut az emberek között és most (ha jól tudom) az MDF vezérkarát erősíti...
Mspace & Mblog Péterfy Boriék 2009.04.24 23:10:00
Megint régen írtam. Nem baj. Inkább legyen értelme annak amit írok mintogy mindennapi kötelező rutinná váljon. Nyakig a zhkban és egyedül szenvedek velük. Szeptembertől koli az biztos mert nagyon messze vagyok a barátaimtól és nagyon hiányzik a közösség. Bár ha kolis leszek…..
Úgy látszik a BKV exportálja a MÁV-Startnak a trollokat. Félelmetes, hogy egyesek mit engednek meg maguknak. Jelen postom megjelenésével egyetemben megy a levél minden illetékes kontaktomnak. Ez tényleg felháborító. Az üzletszabályzat kimondja, hogy az ellenőrnek kötelessége…..
Mspace & Mblog Hétköznapok 2009.03.27 09:03:09
Jó rég írtam. Találkoztam két régi barátommal, együtt töltöttünk egy estét, nagyon jó volt, meg kell ismételni egyszer. Változatlan állapotok a legtöbb fronton, egyet kivéve.Band. Elég kezdő de a miénk. Kéne majd hangfelvételeket csinálni arról amit művelünk. Marci…..
Mspace & Mblog Szerda este 2009.03.11 22:35:00
Most a mai napról inkább ne csak egy klippet tennék ide. Többet mond minden szónál, bár az aktuális hangulatomat nem igazán tükrözi a mondanivalója mert most a barátaim járnak a fejemben meg hogy mi lenne velem nélkülük... De inkább jöjjön a klip! Egyik kedvenc számom…..
Mspace & Mblog Lifesucks 2009.03.05 20:32:11
Utálom. Az egészet. Elegem van mert senkit nem érdekel hogy mi van velem vagy hogy mit szeretnék én. Végig sem hallgatnak, nem is érdekli őket amit mondani akarok. Folyton csak a szemrehányás megy, szülőkkel főleg. Hogy én csak akkor találom meg ha valami kell de amúgy nem…..
Mspace & Mblog L 2009.02.20 22:58:00
Nem akartam ugyanabba a boxba írni. Kicsit furcsa vagyok. Néha kicsattanó az életkedvem, de máskor valami érthetetlen egyhangúság uralkodik el rajtam...illetve nem is annyira érthetetlen. Megismertem egy lányt, nevezzük L-nek (nem tudom miért pont L, de sok azonos nevű ismerősöm van).…..
Régen írtam. Sok minden történt az utolsó bejegyzés óta. Csak a fontosabbak.Barátok: szerencsére egyre több. Meg kell tartani a régieket is. Ez onnan jutott eszembe, hogy kedden összefutottam Attilával akivel már kb október óta nem beszéltem pedig naponta elmentünk egymás mellett.…..
Mspace & Mblog EA 2009.02.17 12:39:48
Hát szép napot, elmúlt a tegnap esti feeling nyomtalanul. Az egyetemen vagyok megint, előadásról lógva. Értelmetlen lenne bent ülnöm, akkor is a blogba írnék valószínűleg de itt kint kicsit felszabadultabb vagyok.Már nagyon kéne a flash lejátszó. Megpróbálok keresni a neten...
Mspace & Mblog Ma este 2009.02.16 21:34:05
Nagyon szeretnék egy Flash zenelejátszót tenni a blogomba mert az írásaimhoz hozzátartozik a zene amit írás közben hallgatok de sehol nem találok egy működőképes lejátszót, vagy én vagyok a béna.:( Most relaxált hangulatban vagyok nem kicsit egy jó kis Coldplay számnak…..
Mspace & Mblog People are watching 2009.02.16 20:50:00
Máris van valami amiről érdemes megemlékezni. Az emberek figyelnek. Ez nem egy paranoid tévképzet hanem megfigyeléseken alapuló állítás. Minden reggel, felszállok a BKV egyik nagyra becsült elővárosi járatára és mikor fellépek a lépcsőn, az utazóközönség végigmér, hosszú…..
Mspace & Mblog Tádááá 2009.02.16 12:58:00
 Na hát ez is létrejött. Még nem volt blogom szóval egy KICSIT kezdő vagyok e téren de majd belejövök. Ma csak annyi hogy az élet meg a maga útján, nem szar de azért nem is király. Az EGYETEMRŐL írok így csupa nagy betűvel, mert épp akadt egy kis időm. Majd még jelentkezem,…..