Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kertészmérnök

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balkon Kérdezz-Felelek! 2008.10.26 08:56:00
Amennyiben nem találtad meg a balkonoddal, teraszoddal kapcsolatos kérésedre a választ a blogírásaim között, itt felteheted nekem és rövid időn belül választ adok rá itt az oldalon.Természetesen, nem csak erkéllyel, hanem kerttel kapcsolatban feltett kérdésekre is szívesen…..
Kertészmérnök 2009.02.16 12:31:13
@Törley:

Kedves Klári!

Olvastam, hogy gond van a növényeink vízpótlásával elutazásunk alkalmával. Ez nálam is így volt. Amit Ön is írt ez sem rossz megoldás, az öntözőgolyókra gondolok, de én találtam egy jobbat. Keresgéltem a net-en ráleltem egy ún. "önöntöző" rendszerre. Ez a rendszer tökéletesen működik. Sajna ide képet nem tudok feltenni, legalább is nem tudom, hogy kell, de ha megnézitek a a honlapot elég jókat írnak róla és nekem is a tapasztalatom pozitív.

Az oldal elérhetősége: www.plantart.hu/nagykereskedelem/?act=showItem&id=9&l=_l1

Szóval fel lehet tölteni a víztartályt sok vízzel, és akár hetekig is öntözés nélkül lehet hagyni. (persze azt írták a leírásban, hogy beültetés után legalább 3 hónapig hagyományosan kell öntözni)

Szerintem jó ki szerkezet, ügyes volt aki kitalálta. Érdemes megnézni.

Üdvözlettel:

Róbert
Kertészmérnök 2009.04.29 17:05:44
@Törley:

Kedves Klári!

Nagyon szívesen segítettem. Nem kell keresned a kiskereskedését, mert ott árulják is. Nem tudom miért van nagykereskedés kiírva, de én itt vettem az enyémet. Szóval bátran menj el hozzájuk, mert mi is tudunk vásárolni.

Üdvözlettel:

Robi