Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsákutczay

26 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felreppent a hír, miszerint Simor Andrást Offshore Lovaggá ütötték. Utánajártunk.Magát az illetékest, Simor Andrást kerestük fel. Kérdés:„Simor cégei nem pénzügyi intézmének, vagy befektetési vállalkozásokérem mondja el, mit csinált ön Cipruson?...”…..
Caro Comandante Szanyi! Drága Szanyi parancsnok!Nagy érdeklődéssel figyeltem a magyar választásokat havannai otthonomból és nem tagadom, izgultam, ami nem tett jó egészségi állapotomnak. Annál inkább a fényes győzelem, amit ön aratott.Gratulálok győzelméhez, melyet hősies…..
Történelmi pillanatoknak lehetünk tanúi barátaim!Olyan eseménynek, ami csak évszázadonként egyszer fordul elő.Haláltusáját vívja a szocializmus és - eddig - rendíthetetlen képviselője a Magyar Szocialista (Munkás) Párt!Haláltusáját vívja a baloldal!Haláltusáját vívja…..
Közéleti dagonya Kémrepülő 2010.03.19 10:37:00
Megkérdeztük a Nemzeti Közlekedési Hatóság illetékesét a Budapesten szerdán megjelent két kémrepülőről. Riporterünk kinyitotta a száját, hogy feltegye első kérdését, de az illetékes megelőzte:- Nem kémrepülők voltak! Oszt punktum!- ... de, de bocsásson meg, hogy a szavába…..
Elsőnek Demszky interjúnál alkalmazták azt az új magyar találmányt, a "gondolat-kiolvasót", amely képes az agy elektromos rezdüléseiből a megfogalmazott, de hangosan ki nem mondott gondolatokat is megjeleníteni. Az eszközt az egyik riporter a BKV ügyről nyilatkozó…..
Újsághír: újból megnyílt a négy évente esedékes nagy húsbörze, ahol adják-veszik a szexrabszolgákat az áprilisi hatalmas orgiára. Újságírónk is ott volt az eseményen, ahol a termetes „madam”, árulta portékáit:- Köszöntelek benneteket drágáim, pusszancs…..
A volt MDF-ben (anno Antall József volt elnöke) mindig történik valami. A párt ekhos szekerének maradványait most éppen Ibolya elnökasszony céltudatosan és konok következetességgel hajtja valamerre. A megújuló szekér kontúrjai lassan bontakoznak ki a ködből, de az már…..
Megkerestük az MLSZ elnökét, hogy megkérdezzük arról, hogy mi igaz abból a mende-mondából, mely szerint sportpályafutása alatt adta-vette a meccseket.Kiskertelő István készséggel válaszolt a kérdésekre. Riporter: - Előszor is mit jelent az MLSZ? Kiskertelő István:- Magyar…..
 Mi is ma a Sláger rádió? Rinya a köbön. Brühühü - brühühü, szip - szip...Sírdogál, rinyál, szipog, vagy csak némán mered maga elé a magyar társadalom. Mármint az idiótább része. A "panem et circenses" lobogót magasra tartó, csak ezt követelő boldogok (lásd:…..
 avagy te mikor és mivel fogod kiérdemelni egy szocialista képviselő személyes jelenlétét?Kórozs Lajos leereszkedett közénk egy szép szeptemberi estén. De ne vágjunk a dolgok elébe! Mivel Kórozst nem ismeri az ország többsége (még), álljon itt egy kis bevezető:Lajos eredeti…..
Birtokunkba jutott Oszkó Péter feleségével folytatott beszélgetésének hangfelvétele.Ajtónyitás, Oszkó a hangokból ítélve fáradtan érkezik haza, miután megnézte a budai építkezés állását. Felesége fogadja:- drágám, hogy áll az építkezés?- halad szívem - válaszol…..
Megszereztük a magyar állam képviselője - alias B. Gordon - és az amerikai nagykövet - alias D. Fried - beszélgetését Guantanamo ügyben. A beszélgetés az országház egy kis tárgyalójában folyt négyszemközt, az asztalon kávé, üdítő, sütemény,... - Hi Mr. Gordon,…..
Érdekes elemzést tett közé a minap az International Correlation Resource Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai Montrealban, hogy a számítástechnika segítségével,…..
 Őrizem a szemed Már vénülő kezemmelFogom meg a kezedet,Már vénülő szememmelŐrizem a szemedet. Világok pusztulásánŐsi vad, kit rettenetŰz, érkeztem meg hozzádS várok riadtan veled. Már vénülő kezemmelFogom meg a kezedet,Már vénülő szememmelŐrizem a szemedet. Nem…..
   A Nagy Magyar Színház előadásának szereposztása: III. Richard:              Gyurcsány Ferenc Clarence:                  …..
A következő hirdetés jelent meg az országos médiában a múlt szombaton: „Dunára néző belvárosi irodámat kiadom arra érdemes jelentkezőnek.” Az ingatlan adatai: A barokk alaprajzú neogótikus épület több, mint 17 ezer m2 alapterületű, 27 kapuja, 29 lépcsőháza…..
„Istenem! Ez aztán az ember. Szeme előtt csak egy dolog lebeg: a HAZA. Így, nagy betűvel. A hazáért mindenre kész. Még félig a földre roskadva, ellenfeleitől rugdosva is csak ezért a négy betűért dobog a szíve, csak a nép szeretete tartja még benne a lelket. Utolsó…..
avagy először és utoljára egy stílusról és egy megmondórólElolvastam pénteken, egy nappal az MSZP kongresszus előtt, a következő bejegyzést: http://w.blog.hu/2009/03/20/godzillak Valahogy odakeveredtem erre az oldalra. Időnként tájékozódik az ember. Tóta W. Árpád…..
avagy tájékoztató régi-új egészségügyi szolgáltatásokról - Mint ismert, a kormány segítségével konvergálunk valahová, bár a cél nekünk nem teljesen világos, de mindenesetre pár éve alatt több száz milliárd forint hipp-hopp tűnt el a magyar egészségügyből, minek…..
Kihajtott, növekszik, hamarosan kivirágzik a magyar olajfa. Olaszországból, vad szelek szárnyán repült ide a magja egy dúsan virágzó kertbe, ami mára enyészetnek indult. Évekig szunnyadt a mag a jó földben, de 2006 környékén váratlanul növekedni kezdett, mikor a magot egy…..
avagy a "Megelevenedő '48" Március 15-én rengeteg új programot kínál a kormány az érdeklődőknek – közölte a kormányszóvivő. Utánajártunk a készülődésnek és a következőket láttuk. Budapesten galacsin-, tojás- és cipőmentes övezeteket alakítanak ki.…..
avagy jönnek az ígéretek, nyúlnak az orrok Az MDF elfoglalta szinte az egész információs teret, minden nap valami újat hoznak. Másról szerettünk volna írni, de szinte képtelenség, mert vagy egy hír, vagy egy plakát dermeszti le az embert. Mint pl. tegnap is. Megy a gyanútlan…..
avagy húzós nevek az MDF listán Ibolyában valami, valamikor megpattant. Ennek egyre nyílvánvalóbb jeleit naponta látjuk. A tagság még nem ocsudott fel teljesen, valószínűleg egyelőre bambán néznek maguk elé, erre azért még álmukban sem mertek gondolni. Mármint a…..
zsákutczay 2009.03.03 11:04:45
@Gerzson913: köszönet a kommentért. 1.Baloldali az a valaki, aki baloldali szervezetben (pl. kormány) vállal önként szerepet.
2. ...nem az a kérdés, hogy szükség volt-e egyensúlyteremtésre, hanem az, hogy a bokrosi eszközök voltak-e erre a legalkalmasabbak?
3. Szerintem nincs "szakértő" kormány, a jó politikus az nem egy "jó közgazdász". "Jó" közgazdász sincs. Olyan van, aki adott pillanatban jót, vagy rosszat csinál.
4. Téves azt hinni, hogy a "jobboldalon", vagy máshol, nem ismerik az egyensúlyteremtést.
5. Ha egy család pénzügyi bajban van, akkor nem minden kiadást állítanak le fűnyíró elven, hanem mérlegelnek.
6. Bokros nem mérlegelt, mert nem neki fájt.
"Egyensúlyt" én is és még sokan mások is, bármikor csinálok ebben az országban, sőt akár egy éven belül. Legfeljebb a férgese elhullik. Majd legfeljebb a megmaradtak imába foglalják a nevem.
avagy kikkel lehetne még nagyobb sikert elérni?Az MDF sorsát rendkívül sok ember viseli szívén, mondhatni drukkolnak a pártnak. Valószínűleg sokkal többen, mint amennyien (eddig) szavaznának rá, bár ki tudja? Ibolya elnökasszony alaposan belepancsolt a magyar belpolitika amúgy…..