Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puruttja

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cool List Hungary Mi ez a kúlság? 2008.12.05 19:01:00
Sziasztok!Tavaly készült el az első magyar cool lista,az ötven legkúlabb emberrel Magyarországon. Most már tehát hagyománya van annak, hogy az év végén listába rendezzük a legmenőbb arcokat, akik ezúttal már nemcsak a zene területéről érkeztek, hanem a divatszakmából és más,…..
Továbbra is menő stylist, modell és kliprendező. Ha akarta volna, idén is játszva lehetett volna number 1, de Áron úgy döntött, átengedi a terepet az ifjú trónkövetelőknek, hogy jövőre megmutathassa, ki az igazi úr a háznál. Mi ez, ha nem kúl hozzáállás?!..
Csabi évek óta egyedül tartja magasra a glam zászlaját itthon. Ezek után van élő ember, aki szerint nincs helye a listán?!..
puruttja 2009.05.21 07:03:49
@mehr luft: Igazad van.Ezek tényleg egytől egyig ratyik.Eleve béna szöveg ez a "kúl".Mitől kúl valaki?Szeretnénk egy összeállítást,hogy kire,miért néz fel ez a tré brigád.Kurvára fogalmam sincs ki ez a faszkorbács,biztos "ari",meg "kúl",meg "menő".
Írjátok ki legalább mit tett le az asztalra,mert a zenészek azért alkottak vmit.
Cool List Hungary 32. Szabó Ádám 2008.12.02 18:00:00
Azt mondod, ő lett az Év Divatfodrásza? Mi meg azt mondjuk, nélküle nincs The Room magazin. No meg azt, hogy a kúlság netovábbja, ha ő a hajszobrászod. Mit keres ő még Budapesten?..
puruttja 2009.05.21 06:58:40
Cool List Hungary 48. Senior Hal 2008.12.01 12:00:00
Ki az, aki nemcsak egy jó kis rockbandában frontemberkedik, de a legkúlabb tévéműsorban is őrülten jól csinálja a show-t? Hát persze, hogy Senior Hal!..
A kritikusok régi kedvence idén egyértelműen A legjobb és legkúlabb magyar együttessé nőtte ki magát. És ez Palika, a metálon már jóval túlnőtt frontember érdeme. Bármikor elpattintanánk vele egy rakétát ;-)..
HUbazzeg Érdekes videó 2009.04.15 11:59:25
 Ha sikerül végignézd, mindenbizonnyal egy beteg állat vagy. ..
Ejj-hajj, közeleg a karácsony este, a Napiszar.com-on, az internet pöcegödrében pedig pont most kavarta meg valaki a masszát. Most mondjátok meg, hát van szive az embereknek?! Néha mi is ránézünk az internet pöcegödrére és azt a sajnálatos tendenciát véltük felfedezni, hogy ezek…..