Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LOVELY GUY

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chippenham Trip Black counting 2009.05.01 15:28:28
Kitaláltam egy új csapatjátékot, az a neve, hogy black counting. A pálya a Grosvernor Road és a Wilder Street vonala. Két csapat van: a fehérek és mindenki aki nem fehér, szóval valami egzotikus színben pompázik. A szabályok kurva egyszerűek, pontosabban csak egy van: aki többen…..
LOVELY GUY 2009.05.07 15:23:16
Rég nem kommenteltem, szal ezt most pótlom. Egyrészt az angliai bulik maradványai szombat, vasárnap reggeleken témához:

ajanlo.kapu.hu/pics.php?d=cardiff

Másrészt meg a black counting játékot egy szűkebb réteg számára módosítottam. Végigmegyek a folyosón és GayCounting-ot tartok. Holnap nyomok is egy mérkőzést és beszámolok róla! :)
Chippenham Trip Gecijó vagyok 2009.04.10 21:47:48
Na szerdán megvolt a nyitás, ott voltak mindenféle öltönyös meg kosztümös boss-ok, teljes staff az első napra, és nyomtuk ezerrel. Én asztaltakarításra meg mosogatógép ki-bepakolásra voltam beosztva egész napra, pontosabban 10-től. Ebben csak két gáz van, az egyik, hogy a bolt 3…..
Vasárnapi tréning lenyomva, ma pedig összeraktuk a boltot meg kipucoltuk. Mondjuk fele ennyi melóból is meg lehetett volna csinálni az egészet, ha mondjuk nem mosunk föl meg porszívózunk minden kétórában, hanem csak a végén, mer összemászkálják, fúrják a falat meg faszom, de…..
LOVELY GUY 2009.04.09 03:16:43
LOVELY GUY 2009.04.09 03:24:20
Chippenham Trip Tegnapi tréning 2009.04.04 13:24:43
Kicsit jobban ment, mint a szerdai. Most már átlátom a workflow-t, hogy hogyan áramolnak a teendők szépen sorban. Látom a csapatmunkát. Megint voltam kasszában, főztem kávét, sütöttem is, kezdek belejönni. Igaz, hogy megint bakiztam párat, dehát ebből tanul az ember.Mellesleg az…..
LOVELY GUY 2009.04.09 02:16:33
LOVELY GUY 2009.04.09 02:11:37
Chippenham Trip Ez meg az 2009.03.26 14:16:21
Sikerult belepni ebbe a szarba, ugyhogy megint irok. Az van, hogy itt fogok lakni majus 20-ig, amig meg nem jon Deni fia messzi Amerikabol. Mert olcso, es igaz, hogy a macskaulos tema olcsobb lenne, meg lenne ZUHANY, viszont ezt azzal a csellel kerulom meg, hogy biratkoztam egy konditerembe, ahol…..
Na, gyerekek, csak pár szóban. Ma kb. annyi volt, hogy felhívtak egy másik cégtől (Krishna Worldwide), hogy menjek már be állásinterjúra. Most utána gugliztam, hát ez is a Cobra Group tagja, úgyhog ide se fogok elmenni. Viszont holnap reggel bezúzok Bristolba, Niki tök rendes, mert…..
LOVELY GUY 2009.03.13 09:17:15
na Szofa, rég nem olvastalak, meg nem iscommenteltem, de most bepótolom:

- a lassúfőzőbe nem tortilla került reggelre hanem tortellini, és azzal a szerkezettel az elhullot macskákat hasznosítják újra

- az arany ötvenes, biciklis, papucsos nő minden bizonnyal jó kis milf, esetleg gilf! szszszsz ebből az következik, legalábbis ha lehet hinni a low budget pornók sztoriknak

- hamár szszsz, akkor reagálnom kell a kislányra is: szszszszszszszszszszszszszszszszszszszsz

- sajtbi itthon is van, sőt mindenhol a világon, ahol nincs az már nem is a világ része (az argentin kisváros, ahol 2 hónapot voltam tehát pl nem az)és lehet dupláét csinálni kettőből, a technikát majd egy részeges hajnalon megtanítom az oktogonon

- albérlet: hülyevagybazmeg?! 4 csaj benne van az árban és csak 50 font? ennyit úgyis elkurváznál! Amúgy tényleg, össze kell jönni valamelyikkel, nem gáz ha gáz, jól kihasználod, megtanulsz angolul tőle.

- "asszisztens tulajdonos" ez azt jelenti kapsz egyet, ami a te tulajdonod? mert akkor már csaj sem kell! :))) Egy intenzív fejkötözés élményért mit nem adnál mi?

- és végül, szerintem alapíts piramisjátékos céget, és használd ki a magad fajta CVvel házallós munkáért sírós keletieket. ja és kanadában is volt önkiszolgálós pénztár, de ott a hardware storeben, tehát traktort is lehetett így venni, azért ott szerintem elgondolkoztál volna a tolvajláson!!! :)
Chippenham Trip Irány Bristol! 2009.03.02 13:05:00
Tegnap reggel, mielőtt elindultam Bath-ba, volt egy beszélgetésem az anyukával. Arról volt szó korábban, hogy a héten beszélünk arról, hogy maradok vagy megyek. Mondta, hogy ő úgy látja, hogy én inkább csinálnám a saját dolgomat, mint az au pair-kedést, és hogy ez nem baj, mert…..
Chippenham Trip Bath 2009.03.01 20:29:00
Ma megvolt a túra Bath-ba. Hoztam finom képeket meg van egy videó is. Szóval a 10:55-ös vonattal gurultam volna át, de úgy fest, hogy itt sem 100%-os a vonat mint szolgáltatás, mert nem járt ma 14-ig, viszont volt helyette busz. A buszút zsír volt, végigment a countryside-on, szóval…..
Chippenham Trip Verdamosás 2009.02.21 20:26:00
Ma fölkeltem szépen kényelmesen 10 után, kajáltam, kicsit pakoltam a konyhában, aztán semmi extra, mivel ma szabadnap van. Volt itt a takarítónő (heti kétszer jön), meg egy srác, aki kiganézta a kertet. Most már kultúráltabban néz ki. Délután kérdezte a nő, hogy nincs-e kedvem…..
Ma ismét elindultam egy túrára a belvárosba, mert kikérdeztem kicsit jobban az ittenieket, hogy mit érdemes megnézni. Azt mondták a Bath-t, de hát azt majd jövő héten. :) Lényeg a lényeg, most fényképezővel indultam neki, hogy legyen mit nézegetni. Hoztam nektek haza finom fotókat…..