Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lgd437

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vicces műcsókot detektáltunk tegnapelőtt a Barátok köztben Claudia és Valter között. A jelenetben a táskás szemű szőke asszony háttal állt a kamerának, a pasija meg kissé félretartott fejjel behajolt elé és... és úgy maradt kb. 4 mp-ig . Oké, végül is ki mondta, hogy izzó…..
Nagy nap ez a mai a hozzám hasonló trash-reality-rajongóknak, hiszen atz RTL ma este kezd el feleséget keresni a meztelen lantozás koronázatlan királyának, Benkő Dánielnek, aki eddig azt sem tudta, hogy kell neki asszony, de a kertévénél rábeszélték, hogy de, Danikám, kinek…..
A Zugügyvédnek az alábbi ügyet  egy híres-hírhedt blogger bejegyzéséből küldték át, mindenképpen jogi csemege, és ezért ne politikai szemszögből vizsgáljuk. Érdekes a felperes gondolkodásmódja, gondoljuk végig, az analógia alapján milyen jogi konzekvenciája lenne annak,…..
Szürkületi zóna vagy átmeneti memóriazavar okozhatta, hogy a MOL-kúton 34 liter helyett 36-ot kellett fizentie naiv ügyfélnek? Tegnap tankoltam a MOL egy kisebb- négy kutas - töltőállomásánál egy magyarországi kisvárosban. Ketten dolgoztak, egy hölgy a kasszában és egy kutas…..