Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serbalinovátz-ízfokozó (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze férfi mondta nőnek, és alapvetően egy kapitalista birtoklási vágy az előfeltétele.Gyakorlat teszi a mestert, avagy az eddigi legócskább mondat, amit férfi szájából hallottam:Tamás több mint 2 évig minden alkalommal, amikor találkoztunk azt bizonygatta, hogy Ő csak engem…..
A Londonban uralkodó sajátos viszonyok miatt az embernek hamar megemelkedik az ingerküszöbe, és már nem kapja fel a fejét egy lenyűgöző formájú felhőkarcoló, régi házhoz elegánsan hozzátoldott modern szárny, burjánzó művészeti galériának tűnő bolt vagy a koncertplakátok…..
serbalinovátz-ízfokozó (törölt) 2009.02.20 18:17:49
@ősbölény: Nem igaz. Közönséges hazugság. Mert hazudni bármit lehet. Az viszont egyszerű statisztikai tény, hogy csak az USA-mészárosok csak Irakban egymilliós létszámot produkáltak. Amiben valójában semmi különös nincs, ha a koreai 3 milliót és a 4,5 millió vietnami áldozatukat vesszük alapul.
Ahogy abban sincs semmi különös, hogy ezek után még napokig fog rám fröcsögni ugyanaz az ezernevű kommentelő hölgy, de üzenem, kezdem unni...
Rájár a rúd Michael Phelpsre. Nem elég, hogy folyamatosan megkérdőjelezik tehetségét, és doppingolással vádolják, néhány héttel ezelőtt még halálhírét is keltették, most pedig itt ez az új botrány. Egy olyan kép került nyilvánoságra nemrégiben, ahol Peking olimpiai…..