Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas..

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iFixit gyorsan szétszedett egy iPod shuffle-t is, a gyártási azonosító tanúsága szerint a lejátszó gyári összeszerelése és a közérdeket szolgáló szétszedése között csupán kilenc nap telt el.A képen látható pénzérme méretében a magyar egyforintoshoz áll a…..
Tamas.. 2009.03.14 20:31:35
@wiener: Mekkora KIRÁLY!!!
addict Teszteld az IQ-dat most! 2009.03.10 14:13:00
Hány másodperc alatt jössz rá a megfejtésre? Ha 10 alatt, akkor zseni vagy, ha 5 alatt, akkor meg olyan okos, mint én. A játék kedvéért a megoldást rejtő honlapcímet latakartam, de a szabadagazdáknak a képre kattintva előjön...
Tamas.. 2009.03.10 19:01:33
@borla: Szerintem épp az xxx-ből lehet rájönni. Különben miért gondolnád, hogy egy internetes cím?
Legalább is én abból jöttem rá...
A tervezett kurzusnak az a célja, hogy megismertessék a hallgatókkal, hogyan kell vezetni, irányítani egy céget. Az előadásokat tartó vállalkozók - egyebek mellett - elmesélik, hogyan menedzselik cégeiket, illetve milyen módon ösztönzik dolgozóikat.  Az egyik felkért…..
Tamas.. 2009.03.10 13:19:00
@Cum Deo Pro Patria et Libertate [Korrekt]: Azért, mert zavar, amikor valaki úgy mocskolódik, panaszkodik, háborog...stb, hogy nem igazán tudja miről van szó?
Egyrészt azt gondoltam, hogy egy egyetem szervezeti felépítése nem olyan bonyolult, legalább is akinek volt valaha köze a felsőoktatáshoz, az nem ír le olyat, hogy "egyetem igazgató"
Másrészt meg BKÁE már évek óta nincs, Corvinusnak hívják.
A Macenstein készített egy hosszabb interjút egy volt Apple-alkalmazottal, egészen pontosan egy évekig eladóként dolgozó férfival, Mr. F-fel. A beszélgetés egyes részletei a mi szempontból nem különösebben érdekesek, például kevés hasznát vennénk a magyar Apple-kereskedésekben…..
Tamas.. 2009.03.09 21:27:05
@Cryohead: Ez botrány! Ezt hogy gondolta?:D:D:D
Konzervatórium Bokros-retro 2009.03.08 16:20:00
Bokros Lajos olyan, mint a fehér-fekete (mosás után sötétkék) kínai tornacipő. A kilencvenes években, amikor nekem ilyen kínai tornacipőm volt - gondolom nem kell részletezni -, az valami hihetetlenül cikinek számított. Adidast akartam vagy valami menő márkát, de hát arra nem…..