Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevembalint

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvassa a blogot, tudja, hogy a képnézegető szoftver 9-es verzióját szidom, mint a bokrot. Mert megérdemli, mert béna, mert téves koncepcióra épül, mert elrontott addig használható dolgokat. Úgy tűnik, másokat is zavartak ezek a jelenségek, mert tegnap kijött a 9.1.1-es update,…..
nevembalint 2010.12.22 16:45:47
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
nevembalint 2010.11.08 18:46:21
Az elmúlt húsz év sok tekintetben a demokrácia és a jogállam paródiája volt. A Fidesz arra tett ígéretet, hogy ennek véget vet. Mégis ezt a mentalitást folytatják. A Fidesz erőből kormányoz. Ahogy korábbi cikkünkben kifejtettük, az Alkotmánybíróság jogkörének csorbítása…..
Már tegnap az iOS 4.1-ben talált biztonsági réstől volt hangos a web. Arról van szó, hogy amennyiben bekapcsoljuk a jelkódzárat az iPhone-on, a kód kérésekor a vészhívásra bökve, és egy kamu számot tárcsázva egy azonnali lock-gomb megnyomásával a telefonkönyvbe jutunk, innen…..
Igazi bréking hírek vannak ma, először kiderült, hogy az Apple Charger tényleg arra jó, amire tervezték, most meg arról hallottunk, hogy Steve jobs étterembe ment. Nem, komolyan. Bement.Szombat este Jobs a San Francisco-i Flour + Waterben próbált volna pizzát kérni, de az ajtóból…..
nevembalint 2010.08.05 22:17:33
@norbi2k: "a pincérek iPhone-ját kezdte el követelni, állítólag úgy kikapcsolja őket, hogy a jóisten sem ébreszti fel azokat a szarokat többé"
nevembalint 2010.08.05 22:18:50
@blackshepherd: wow :D
TakerOne-nak köszönhetően kaptunk néhány igen érdekes képet az új OS fejlesztői bétájáról, amiből megtudjuk, miért fura a magyar nyelv, és miért jó a karakterszámláló az sms-eknél. TakerOne gyorsan letöltötte, restore-olta, feltelepítette az iPhone OS 4-et, amitől…..
Végre egy hiba, amit az elsők közt vettem észre. Ha olvastátok a tesztet, láthattátok, hogy nem voltam maradéktalanul elégedett az iPad internetmegtartó-képességével (új szó!). Konkrétan arra gondolok, hogy miközben a MacBookom gond nélkül elkapta az utcai wifijelet, az iPad csak…..
Az Apple mobilja egyre nagyobb szeletet hasít ki magának az amerikai okostelefon-piacból, miközben a BlackBerry részesedése valamelyest csökkent 2009 utolsó negyedévében, derült ki a comScore felméréséből.Ezzel együtt a BlackBerry maradt a vezető márka az országban 41,6…..
Komoly dolgokról lesz most szó kérem, nem lehet elviccelni. Seyfer hívta fel a figyelmemet erre, amikor elküldte nekem a Karintiában készült képet. Azt írta:Mint Appleblog-olvasó, úgy éreztem külföldi tartózkodásom alatt "kötelességem" képet készíteni az utazó iPhone…..
nevembalint 2010.02.08 15:35:43
Titkos forrásokon, hosszú csővezetékeken, sikátorokban, szavak nélkül rendezett találkozókon keresztül jutott el hozzám az információ a Macintoshok hazai eredményeiről. Jól tudjuk, hogy a forgalmazó soha nem mond semmit, legfeljebb, hogy mekkorát nőtt az előző évhez képest.…..
nevembalint 2009.12.26 14:39:38
@Luos: Én konkrétan 3 embert ismerek, aki hackintosht használ már jó ideje.
Lassan felkerekedem, indulok az XMS-be (meg útközben még pár boltba), ugyanis este hétkor kezdődik az új üzlet megnyitója. Handrás úgy érezte, nagyobb térre van szüksége a kibontakozáshoz, ezért ma brand new üzlethelyiségbe költöztette az XMS-t. Pontos adatokat nem tudok…..
Angol cím: Road to the Multiverse Magyar cím: - Leírás: Brian és Stewie keresztül utazza a világegyetemet.Letöltés:     Nézd meg most: (majd csak ha lesz szinkronos)..
Egy kapcsolat általában akkor szokott szélsőségesen elmérgesedni, amikor a felek elkezdik kibeszélni ismerőseiknek problémáikat. Amikor a pasi nőjét idézi a haveroknak, hogy bizonyítsa, az mekkora egy ribanc, a csaj meg a barátnőknek magyaráz arról, hogy embere egy puha pöcsű…..
nevembalint 2009.09.19 21:47:09
Én pont az ellenkezőjét gondoltam. Postoltam is a blogomba hogy milyen lehetőségek lennének.

"1. Meghódítanák a számítógép-piacot. A Google a legjobb postafiók, kereső, miegymás. Az Applenek vannak a világ (egyik) legszínvonalasabb szolgáltatásai, termékei. És ha ez a kettő egyesülne, akkor az jelentené a földi paradicsomot az embereknek, de valójában maga lenne a világvége. Mindennapjaink részévé válnak, az emberek már csak erről fognak tudni társalogni és mindenki beleőrül. A két cég olvadéka támogatja a betegek kezelését, de már sosem lesznek a régiek. Mindenkinek kártérítést fizetnek. Következmény: az emberek 80% kőgazdag lenne, de őrült kocka, a maradék 20% pedig hihetetlenül okos és tehetséges, de őket elnyomják a gazdagok. (Ezt direkt így tervezték Googlék és Applék, hogy senki se törhessen türanniszre.) Ez bizonyos szempontból, másikból pedig nem.

2. Beüt a krach az ellenségeskedés miatt. Bezár a Google és az Apple. Maradna a Microsoft és a Live search meg a hotmail. Bedől a szám-tech ipar. Az internetesek és az IT-vel foglalkozók 90%-a leáll koldulni, hogy felélesszék a két vállalatot. Kiderül, hogy ezt csak próbatételnek szánták, hogy mennyire hűségesek hozzájuk. Mivel ilyen sokan képesek voltak utcára kerülni hűségből, a cég adományokat kezd osztogatni a 90%-nak. Mindenféle ínyencséget, tévét, iPhone-t, Zune-t, Maceket, és hatalmas pénzeket a két cég vagyonából. Még többen átpártolnak a "konkurens" cégektől. Végül a G&A hatalomra tör a világ fölött és újra királyság lesz, de csak egy. A világ királya lesz Steve Jobs és a Larry-Sergey páros. A Google foglalkoztatás-politikája szerint Googlesítik az összes munkahelyet. Az embereknek ettől jobb teljesítményük lesz, többet termelnek. A G&A finanszírozza a további űrkutatásokat, mitöbb, telepítenek egy bolygót a Föld mellé (persze számítógép-vezérlésűt) és azon még 6mrd ember elfér. Az egyesülésnek hála hihetetlen gazdasági fellendülés következik be a Tejút-rendszerben."
Nem hivatalos még az infó, de a korábbi évek hagyománya szerint idén is szeptember elején várható, hogy az Apple bemutasson néhány újdonságot. Egyes források szerint a pontos dátum szeptember 7.Fussuk át gyorsan, mire számíthatunk, valószínűség szerint csökkenő…..
Mindenki kiéhezve várja az iPhone OS 3.0 hivatalos megjelenését, ami elvileg mára lett beígérve. Főleg azok várják nagyon, akiknek nem buherálásból és baseband sorozatszámok figyeléséből áll egy ilyen update. Azonban a feltörős kollégáknak sem kell már félni. A devteam azt…..
nevembalint 2009.06.17 10:01:35
files.getdropbox.com/u/777009/Picture%205.png

Elvileg már fent kéne lennie.
dghm Teszt 1 2007.03.25 01:27:04
Hahó tesztelem..