Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltavianus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Most megtudhatja, reggel miért áll a sorban, amikor haladhatna is. Vélemények azonos című írásunkról...
Zoltavianus 2009.12.03 10:56:12
van.@stellaz1: igen, mi 3-an ültünk az autóban, de valóban az átlag utas/autó ez alatt van. A számításba nem adtam hozzá azt a 10-20 busznyi embert, akiket még érintett.
De azt ugye nem gondolja senki komolyan, hogy mindegy neki, hogy fél vagy egy órát tölt dugóban?? Egy ilyen lámpajavítás legalább + fél órával növeli a menetidőt. -Mivel az a + fél óra is milliókba kerül a gazdaságnak, és ez a költség némi szervezéssel és minimális ráfordítással elkerülhető, az átlag polgár azt várja, hogy egy ilyen közérdekű munka tervezésénél ezt is vegyék figyelembe!!
"az átlagosnál is kicsit nagyobbat szívtunk " -az nem érv számomra, hogy ha általában szívunk, akkor önként és dalolva miért ne szívjunk néha sokkal nagyobbat!
Zoltavianus 2009.12.03 11:33:41
@Ursus: Azzal egyetértek, ha az önkörmányzat nem köt normális szerződést a karbantartó céggel, akkor a cégnek senki nem téríti meg az extra költséget, hogy másképp ütemezze a munkát, azaz a cég mivel piacról él, és nyereséget maximalizál, le fogja sz@rni, hogy dugó lesz, mert neki csak az van leírva, hogy az adott típusú hibát X időn belül hárítsa el.