Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GhostPunk

4 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre is elnézést, meg akinek nem inge (pl. Maky, aki anno nálunk is sokat védett és nagyon bírja mindenki), stb., de a mai ellenfelünknél nagyobb tirpák csapattal még nem találkoztunk a 7 évünk alatt. Abszolút nem valóak egy egyetemi bajnokságba, ahol elvileg a játék és a…..
GhostPunk 2012.04.24 16:17:06
@tfsl: :DDDDDDDDDD !!!!!
Tavaly már mutattunk pólót, idén sincs ez másképp. Pappitonak egészen megnőtt a haja! A helyszín ugyanúgy Devonport, csak most a Mt. Victoria teteje. Mit gondoltok arról, hogy télre is csinálunk hosszúujjú pólót? Futóblog WinterTop. Mondjuk lehetne ez. Diszkrét…..
GhostPunk 2011.10.24 00:55:34
Egy nagyon jó csapat ellen sima vereséget szenvedtünk, ennek ellenére durva volt ennyi elképesztő egyéni hibát látni... utolsó emberként 7-szert adtuk oda az ellenfél csatárának, ebből legalább 3 gólt kaptunk, de volt olyan is, hogy elől üres kapura kapufát rúgtunk, és míg a 2…..
GhostPunk 2011.05.20 16:42:51
Azt hiszem ez megér egy külön bejegyzést, mert nem jutok dűlőre vele :DSzóval először is a szelektív hulladékgyűjtés... Rendben van, nincs ezzel semmi gond, nem vagyok ellene, de itt a rendszeren nem lehet kiigazodni. Mindenki mondja, hogy kérdezzük meg, hát mi megkérdeztük minden…..
A két ünnep közötti időszakban kihasználtam a lehetőséget és ellátogattam a SYMA csarnokba. A csarnokban van az ország egyetlen fedett pályás atlétikai pályája. Persze nincs egész évben nyitva, csak a téli időszakra szerelik össze a 200 méteres pályát. Márciusban…..
 Sajnos csak gyenge minőségben ment föl, nemtaláltam meg az eredeti felvételt, a konvertált verzió meg ennyit tud.. :/     ..
GhostPunk 2010.11.23 12:27:10
Májmedence FC Videó rovat 2010.11.17 17:02:00
A ma esti meccs beharangozója helyett filmezzünk inkább, 8 nap híján 1 éve Májmedence-NSZK mérkőzést rendeztek: ..
Hát ez nemvolt semmi, köszönöm minden jelenlevőnek az élményt! :)Na, így két hét távlatából próbálok meg beszámolót írni.. :)A Torpedonak valószínűleg a cseh futsalválogatott a példaképe, bár lehet inkább fordítva, hisz ők a csehekkel ellentétben már a meccs elején…..
GhostPunk 2010.11.12 15:40:53
Húbazz, teljesen kiment a fejemből a beszámoló írás..Nem is nyújtanám most már hosszúra, a két csapat végig fej fej mellett haladt, az Armada sziklaszilárd és nagyságú védői és az igenjó csatárai kemény csatára késztettek minket, csak kicsit frusztráló volt, hogy majdnem…..
Kedves emberek! A Futóblog pólók elkészültek, átvételi határidejük innentől számítva még bő két hét, október 18, hétfő. Kérünk mindenkit, hogy addig a pontig fáradjon el a plázába és vegye át a pólóit. Részletek és összefoglaló itt.Nagyon fontos, hogy vegyétek át,…..
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..
Ma 21:00-kor Májmedence Zsírmedence-Kiábrándítók derbivel elkezdjük szereplésünket az őszi szezonban. A fúzió után létrejött új konglomerátum tagjai még életükben nem fociztak együtt (mondjuk valószínűleg 2 sorral tudunk felállni egy Májmedencéssel és egy Zsírfekással,…..
Na. Végre. :)Újabb gólgazdag meccsen vagyunk túl, ami bár döcögősen indult, végül hatalmas csatában sikerült a magunk javára fordítanunk.Az alapcsapatból írdd és mondd 2 ember jelent meg, a többiek a bírói gyűléstől a néptánc előadás főpróbán át a nyíregyházi futsal…..
nocomment..
GhostPunk 2010.04.21 20:55:45
Ahhoz képest, hogy meccs előtt két órával még összesen 4-en voltak az utazó keretünkben, kurvajó meccset játszottunk. :) Aztán végülis 17 órakor befutott Sankó Olaszországból, így legalább számszakilag meglett a csapat, ráadásul az indulás előtt 2 perccel a csapat tavalyi…..
A méltán híres, és megbecsült, szerény becslések szerint is tízezrek által olvasott Tolna Megyei Népújság weblapjának címlapján jelenleg ott virít csapatunk sztárkapusa, minden más hírt elhományosítva. (Attól tekintsünk el nagyvonalúan, hogy a nevét rosszul írják, a…..
Csodálatos mérkőzésen történelmet írt csapatunk (bár az sajnálatos, hogy nem pálinkát.. már csapatunk.) Több rekordot is egészen biztosan megdöntöttünk, nem is tudom hol kezdjem eme remek eseményeket.Talán az elején.Már a 4. másodpercben megszereztük a vezetést és ez…..
Hosszú ideig úgy tűnt maradhatunk mégis az első osztályban, de a legeslegutolsó pillanatban befutott az utolsó feljutó nevezése is, szóval idén B liga a menü.Az étlap elsőnek a Fiatal Bokákat hozta szembe, akik ellen a látszat ellenére nem volt egyszerű meccsünk. Vagy inkább…..
GhostPunk 2010.03.09 12:58:41
talk timi itt a tavasz!!! 2010.02.24 16:58:00
 És ez tényleg hivatalos. Amióta itt vagyok, én még sosem éreztem azt reggel a házból kilépve, hogy a levegő nem csípi az arcom, hanem langyosan simogatja. Egészen máig! Voltam én már itt augusztusban meg szeptemberben is, de akkor az otthoni hőmérséklethez szokva fáztam. Ez…..
GhostPunk 2010.02.25 13:13:45
talk timi boldog születésnapot is 2009.11.22 14:50:54
   Mert az apukámnak meg, aki a Péter, ma van a születése napja.  (És mától tilos e-mailben válaszolni posztra.) ..
Ez a mondat hangzott el a próbafotózás kezdete előtt a Bar Uno nevezetű helyen, ami kb. a Drönknek felel meg, mert a Ffriddoedd Site-i kollégiumok bárja. A belinkelt virtual tour célja nem a Drönk lehúzása, szeretjük nagyon a Drönköt, mert az jó (többnyire). De azt azért be kell…..
Azthiszem bátran kijelenthetjük, hogy a Torpedo Vodka az eddigi legerősebb csapat akik ellen pályára léptünk (Talán a 2 évvel ezelőtti Futsal BL Budapesti Selejtező Tornán játszottunk az egyik csoportmeccsen erősebb ellenféllel.)Igazából esélyünk sem volt a pontszerzésre, főleg…..
GhostPunk 2009.10.09 18:07:37
@YNWA: Nincs megtilva, csak éppen ilyen minőségi munkát nem tudunk összehozni:P
GhostPunk 2009.10.10 16:01:45
@fenyo5: Végülis itt TrevizeGP voltam eddig, csak a hülye blog.hu nem engedi blogonként állítani a nevet. De levlistből tényleg rájöhetett volna Macsi:)
Májmedence FC Egy kis olvasnivaló 2009.10.10 11:16:00
Amíg lusta disznó vagyok és nem vagyok képes írni. :)A Kiábrándítók oldalán nagyszerű elemzéseket, beszámolókat olvashattok az A liga csapatairól, meccseiről, sőt B ligás kitekintők is gyakran olvashatóak.Kellemes olvasgatást :)..
GhostPunk 2009.10.10 15:59:33
Készítettem hozzá publikus google calendart, amit lehet importálni saját google calendarba, iCal-ba, Thunderbirdbe, meg gyakorlatilag bármibe, de gondolom maximum YNWA veszi majd a fáradtságot, hogy megnézze:DHTML linkiCal link Wed Sep 23 9pm – 10pmMájmedence vs Cselezi FC…..