Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hírmixer

40 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban öt szerződéses újságírójától és fotósától vált meg gazdasági okokra hivatkozva a legnagyobb magyar bulvárlap, a Blikk – értesült az egyik kirúgott személytől a HírMix. Információink szerint ez csak az első lépése a lap „gazdasági…..
HírMix Még mindig Fásy Mulató 2009.05.05 23:40:00
A blogunkhoz is eljuttatott közlemény szerint a Kolozsvári Magyar Diákszövetség „megdöbbenve értesült” arról, hogy a HírMix egyik cikke miatt „csúsztatás formájában, igaztalan vádak” érték a szervezetet. Hozzáteszik: „a cikk messzemenően kimeríti a…..
Ritkán látott tahók kerültek be az RTL Klub április 24-i adásának A széf című vetélkedőjébe. Természetesen sok elemi szintű kérdés "épp nem ugrott be" az egyik nyegle fiatalúrnak és szőke feleségének. Utóbbi sajnálkozott is a kiesésen, mivel elmondása szerint a…..
Elsőként Románia intézkedett Tóásó Előd magyar-román kettős állampolgár ügyében, aki túlélte az Evo Morales kommunista bolíviai diktátor által elrendelt vérfürdőt. Amíg a béna magyar külügy napokig „tájékozódott”, addig egy magas rangú román diplomata a…..
 A rendező-forgatókönyvíró-operatőr, magyaroknyulai értesített minket ünnepi kommentben, hogy a sztárbábok főszereplésével forgatott Nyúl kétségbeesve keresi Sün!-t különdíjat kapott a 40. Budapesti Függetlenfilm Szemlén (az általunk adott címmel, amitől külön…..
hírmixer 2009.04.24 14:15:20
Ámult-bámult Fekete Pákó Erdélyben, amikor kiderült, hogy Székelyföldön magyarok élnek. „Én azt hittem, külföldre jövök, és nézz körül, szinte mindenki magyarul beszél” – mondta a magyarországi gagyigyáros az Udvarhelyi Híradó riporterének. Pákó a múlt…..
hírmixer 2009.04.22 14:36:35
@new/world\\disorder: Ebben a sztoriban nem elsősorban Pákó a szánalomra méltó, hanem azok, akik hasznot húznak egy gyengeelméjű szerencsétlenkedéséből, és "sztárként" futtatják. Legkevésbé akartuk a székelyeket cikizni Pákó hülyeségeivel (ha valaki netán ezt gondolta volna).
Szovátán az Eminescu lakótelepi L tömbház első emeleti lakásában Tóth Máriához, Magyarosi Árpád nagymamájához kopogtattunk be. „A szülők elváltak 16 évvel ezelőtt, a gyerekek a lányommal maradtak, s a válás után kiköltöztek Magyarországra. Az apjukról annyit tudok,…..
Nem álltak a helyzet magaslatán a Reggeli Újság szerkesztői múlt pénteken. A Dénes László főszerkesztő által vezetett nagyváradi újság szombati számából kimaradt az év híre. Vagyis az, hogy erdélyi magyar áldozata és érintettje is van a bolíviai kommunisták…..
Köze sincs az objektív tájékoztatáshoz az erdélyi liberális Transindex legutóbbi írásának sem. A portál minden fenntartás nélkül ismerteti a Dél-Amerikában lelőtt magyarokról szóló bolíviai kormánypropagandát: „a hatóságok szerint a merénylők…..
HírMix Liba! 2009.04.14 21:36:00
A libáknak bizony voltak sérelmeik a közelmúltban, de már a Kossuth téren vannak. ..
Lényegében erdélyi turnéba kezdett Fekete Pákó, aki ismét Székelyföldre látogat. Ezúttal Székelyudvarhelyen lép fel a „magyarországi sztár”. Aki kíváncsi a Kárpát-medence legprimitívebb „bulijára”, az pénteken és szombaton látogasson el Irishba illetve…..
HírMix Sün! 2009.04.06 16:31:00
Bár újdonságot nem tudunk hozzátenni a témához, nem mehetünk el szó nélkül az utóbbi időben felkapott sünmánia mellett. A legutóbbi sünös mutatvány a vasárnapi m1 híradóban tűnt fel, ha valaki nem látta volna még, itt az ideje, hogy derüljön egyet. A…..
hírmixer 2009.04.09 11:15:26
@magyaroknyulai: Köszi. Láttam már, zseniális :) Gratula, ha a ti munkátok.
A szocialista kormányzat üldözött cigányaként mutatta be Széles Gábor „médiabirodalma” Rostás Árpád roma bútor-restaurátort, aki hiába tehetséges, szorgalmas, de nem talál munkát ebben az országban. Az Echo TV több műsorában is bemutatta a „jobboldali…..
Előzetes adatok alapján az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2009. februárjában 28,9%-kal, munkanaphatástól megtisztítva 25,4%-kal esett vissza. A termelés volumene az év első két hónapjában 26,1%-kal alacsonyabb volt, mint az előző év azonos…..
HírMix Húgyszag és fekália 2009.04.06 10:50:00
Nem teljesen egyértelmű, hogy melyik önkormányzathoz vagy szervhez tartozik az 56-osok terén (volt Felvonulási tér) álló 1956-os emlékmű rendben tartása. A kérdés annak kapcsán vált aktuálissá, hogy az elmúlt hónapokban gyakorlatilag közvécévé vált az oszloperdő. A…..
Egyre nagyobb konkurenciát jelent a romániai burgonyatermelőknek az egyiptomi import krumpli. Amíg a helyi gazdálkodók még ki sem tudtak jönni a piacra az idei terméssel, addig máris megjelent az országban az import egyiptomi újkrumpli. Ráadásul a gazdálkodók raktáraiban még most…..
A HírMix reakciója a Kormányszóvivői Iroda korábbi cikkünkkel kapcsolatban küldött levelére: Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy munkaköri leírása szerint nem Daróczi Dávid menedzseli a kormányszóvivői interjúkat. Az is köztudott azonban, hogy nem teljesen idegen a…..
Több száz igény érkezett az elmúlt napokban a bajnaigordon.hu doménnévre – derítette ki több doménregisztrátor adatai alapján a HírMix. Természetesen csak azóta ilyen népszerű ez a doménnév, mióta kiderült, Bajnai Gordon lehet az új miniszterelnök. Ezt a nevet eddig…..
A Kormányszóvivői Iroda szerkesztőségünkhöz eljuttatott cáfolata után mi továbbra is kitartunk az Összevesztek Gyurcsányék a Blikkel című írásunk tartalma mellett. Egyben az alábbi kérdések megválaszolására kérjük Daróczi Dávidot: A Blikktől kivel és miről…..
Soha nem látott szintre süllyedt a Blikk és Gyurcsány Ferenc „viszonya” az elmúlt napokban – értesült megbízható forrásból a HírMix. A legnagyobb magyar bulvárlap azzal vívta ki a kormányfő sajtósainak a haragját, hogy szerintük nem a kellő objektivitással…..
Ufók látogatták meg a mezőségi Mezőbánd nagyközséget – írja román televíziós forrásokra hivatkozva a Vásárhelyi Hírlap. A napokban a helybéli Teodor Bumbac a ház mögötti kertjében tett-vett, amikor arra lett figyelmes, hogy az égen megjelent egy furcsa, gömbszerű…..
Fekete Pákó után a Fásy Mulató is megkezdte népbutító misszióját Erdélyben. Csakhogy amíg Pákót néhány egysejtű értelmi szintjén vegetáló szervező ugráltatta a Székelyföldön, addig Fásy Ádám hasonló színvonalú produkcióját már az RMDSZ és a Kolozsvári Magyar…..
Ahogy a Vértes András Amway-es kötődését taglaló bejegyzés kommentelői kifejtették, nem olyan biztos, hogy olyan nagy baj lenne egy ilyen szektás miniszterelnök az országnak. Akárki kapja a jeles állást, elsősorban az lesz a dolga, hogy szart tuszkoljon le tízmillió magyar…..