Regisztráció Blogot indítok
Adatok
George67

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy banda másfél éves gyereket és apját támadta meg Malmőben, a rendőrség szerint bőrszínük miatt. Nemrég még mindenki a svéd külvárosokban randalírozó néhány fiatal láttán bölcselkedett azon, milyen állatok is a bevándorlók és mekkora harc dúl az együtt élni…..
Alighanem néhány embernek agyára ment a hőség..... "Kiskunhalas a Duna-Tisza közén, Budapesttől délre 130 km-re, a Homokhátság legmagasabb részén fekszik. A város közigazgatási területe 228 km2. Közlekedési csomópont. Vonzáskörzetébe a tőle 20-30 km-re lévő…..
George67 2010.07.15 16:08:19
@neccharisnyás útonálló:
Az egy késöbbi stádium, mivel a helikopter függölegesen száll fel, igy a platformnak mélyebben kell lenni és ennek a technológiáját még ki kell dolgozni (lösz a talaj, igy csak késöbb lösz!)
George67 2010.07.15 16:19:21
@greybull:
meg egy mélytengeri kutatóintézet mini-tengeralattjárókkal felszerelve a turistáknak, akik tanulmányozhatják a Nagy-Alföld mélytengeri flóráját és faunáját. A kutatóintézet természetesen mélyen a tenger alatt lösz és a tetején helikoperleszálló lösz.
Egészen bizarr az alanti történet. Első olvasásra egy rakás kérdés kívánkozik kifelé. Létezik-e még egyáltalán videómagnó? Miért lopna el valaki egy új korában is értéktelen tárgyat, ami nemcsak használt, hanem rossz is? A kérdéses videó valószínűleg nem ér sokkal…..
Belsőség Gusztáv parkol 2009.10.08 06:48:00
Legutóbbi volvós programomon viszonylag korán végeztünk és viszonylag későn indult a gép hazafelé. Hozzáteszem, nem vagyok a svájciak nagy barátja, mert sótlannak tartom őket, de ez esetben hálás vagyok a svájci újságíró-különítménynek. Ők ugyanis felvetették, hogy ha…..
George67 2009.10.08 15:06:48
A szerdai posztban írtunk arról, hogy a képviselői vagyonnyilatkozatok alapján 13 képviselő felveszi a havi 115 950 forintos szállásköltség-térítést, pedig van lakásuk a választókörzetükben és a fővárosban is. Ugyanis a törvény szerint csak azoknak jár ez, akiknek…..
George67 2009.02.15 22:39:14
Harminc éve élek Svédországban családommal, most már nyugdijas vagok. As összes hozzáférhetö netlapot átnézem naponta. MO-ra már csak temetésekre megyek le.Rövid bemutatkozásnak ennyit.
A magyar média által ismertetett állapotokon megáll a maradék eszem. Bár nálunk is vannak problémák - mely ország problémamentes - de az a benyomásom, hogy ott már toális erkölcsi, gazdasági és bünügyi káosz uralkodik.

A kilencvenes években rendszeresen jártam Budapestre üzleti ügyekben, gépkocsival hajtottam le többnyire. Miután kocsimat többször megpróbálták fényes nappal ellopni, egy alkalommal elsö-hátsó rsztáblát az Oktogonon megállva (virágott vettem csak)pillanatok alatt lelopták, ezután csak repülögéppel közlekedtem.
A magyar cég által megrendelt árut leszállitva (5 kamion) a megrendelö cég az árút eladva csödbe ment és eltünt a térképröl. Több európai és azsiai országgal voltam üzleti kapcsolatban, mindegyik korrekt módon viselkedett. A magyar ügyészség a sunyi magyar cég ellen nem lépett fel a feljelentés és bizonyitékok ellenére.
Mindezek a dolgok a 90-es évek elején történtek velem. úgy tünnek talán, hogy piti dolgok. Csak pår millió svéd koronáról volt szó. A fejlödés azóta óriási. Az országnak semmi esélye nincs arra, hogy a meglévö gazdasági, morális és etnikai problémáit megoldja normális idön belül. Sajnos, testvéreim és feleségem rokonsága még ott élnek, ez tart bennem még egy kis érdeklödést a magyar állapotok iránt.
Elég szomorú.