Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillaglany

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világunkban megszaporodtak a zseniképzők, szinte már természetessé vált a csecsemők (!) idegennyelvre való oktatása, a képességfejlesztő játszóházak gyakori látogatása. Valahogy könnyű belecsúszni ezekbe a trendi dolgokba és sodródni az árral. Képességfejlesztő…..
Hunor&Minka&Zsigu Metamorfózis 2009.02.16 16:20:00
Mielőtt még a feledés olykor jótékony ködfátyla belengené elmúlt napjainkat, kihasználom Hunor délutáni szusszanását (nomeg azt, hogy  tegnap előre főztem és takarítottam, hogy a plasztikusabb oldalról is említést tegyek...), hogy pár sorban összefoglaljam pár napos…..
Piroska és Farkas 35. hét végén 2009.02.16 10:42:00
Azt mondja, olyan, mintha egy nagy szem nézne vissza rá, mikor letérdelve a hasamat kenegeti olajjal vagy krémmel, és a bebarnult ám de még nem kifordult köldököm rákacsint. Farkas nem az a gügyögős fajta, sokkal kevésbé kitárulkozós, mint én, de mostanra már kezd kialakulni…..
Hunor&Minka&Zsigu Bejelentkezés 2009.02.15 20:08:00
Megérkeztünk a hételejétől tartó tavaszváró hosszúhétvégénkről. Valószínűleg pihentebbnek illene lennünk, szellemileg mindenképpen azok vagyunk, fizikailag már annál kevésbé. Hol van már az a régi jóöreg láblógatós pihenés, amikor éppenhogycsak odaértünk a reggelire,…..