Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Utas 25

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Prekop Kft. 2010.12.01 08:00:00
Gjeorgjr hívta fel a figyelmem egy régi kommentre, ami most külön poszt lesz. Ennek ellenére fenntartom, hogy az írásban szereplő dolgot nem feltétlen igazak vagy nem úgy igazak, ahogy írója állítja. Bejegyzés:…..
Utas 25 2011.07.12 12:03:46
@1056857215: helló azért van mert a Prekop Kft Fekete Listán van.... Az egész cég elvan adósodva... aki teheti az hadja ott ezt a nevetséges céget..! mert már nem sok van nekik hátra..!
Utas 25 2011.07.13 11:27:29
@Gucus: Hát persze és le merem fogadni hogy az a kis szánalmas * Rácz József * volt személyesen !
De nekik már befellegzett,Mert *FEKETE LISTÁN* Vannak Céginformáció ban ha rá kerestek erre a nevetséges cégre meg lássátok hogy hol is tart ez a szánalmas cég.. Még annyit hogy ez a cég sose utalt senkinek semmiféle pénzt,mert azt egyből le karmolta volna az adóhivatal... Mindenkinek helyszínen fizettek.. és sokan csodálkoztak hogy miért nem fogadják el a munkáltatói igazolást amit a Prekop kft állított ki , mert Saras a Cég !
Hamarosan el tűnik ez a sz*r cég, és reménykedjünk hogy egy jobb és megbizgatóbb cég veszi át a vonatok tisztában tartását ! !

Szebb jövőt És te le a Prekop Kft-vel !Rácz József húzz vissza oda ahonnan jöttél Te kis Falusi majom ! Molnár Ferenc Te meg menny vissza Romániába !
Üdv!Ezt a képet tegnap lőttem Szentmártonkáta megállóhelyen. A nagy papír a menetrend, a kicsi pedig a hab a tortán, a pont az i-n, kinek mi tetszik.Azon gondolkodtam, hogy ezek után én is csak tájékoztató jelleggel veszek jegyet.Üdv: Imre..
Tegnap délután az Érd-alsóról 13:54-kor induló Martonvásári vonattal mentem Kelenföldre. Leszállásnál vettem észre, hogy a WC-ből valami meghatározhatatlan eredetű és összetevőjű sárgás folyadék patak formájában csurdogál az ajtó felé: ..