Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samumisi

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ez így megy tovább, lehet, hogy ősszel lesz kiscsillag 3. Elkezdtünk komótosan dolgozgatni, a Lovasi-Ózdi páros néhány rövid akkordfűzérig jutott, aztán a Lecsó is küldött az otthoni termésből párat, úgyhogy erre alapozva február elején, és a mostani hétvégén Pécsen…..
örökre szívembe zártalak 2010 2010.01.02 17:44:19
Boldogságból sosem elég - énekelte hajdanán Soltész Rezső, és bár a magam részéről nem hiszem, hogy nagyon kéne üldözni Őt, viszont ami tényleg fontos, hogy csak egészség legyen, úgyhogy: Jó egészséget kíván a Kiscsillag zenekar minden kedves erre járónak az új év…..
samumisi 2010.02.09 09:53:03
@Bele a közepébe: Hírem? Hogyne lenne!! Március 20-án tyúkszaros kis városunkba jönnek a Fiúk!!! Strandidőt nem tudok ígérni, de jó bor terem errefelé... :)
A Műv.házban lesz (Árpád u.), előtte meg egész nap rockzenei tehetségkutató. Amúgy meg tavasszal és ősszel a legszebb a Balaton!! Szóval "Jőni kell" !!!!
Divatmotoros Lovasi - 22 2009.12.29 15:29:00
Volt már korábban egy bejegyzés Szilárd - 35 címmel. Ez is ilyesmi címet kapott, de itt a név és a szám viszonya nem pont olyan, mint abban. Míg Szilárdnál a születés óta eltelt esztendők számára gondolhatunk, addig ebben az esetben az életkor osztva kettővel plusz egy a helyes…..
Íme a tudatosan megtervezett lemezkampány. A karácsonyi piacra a zenekar mindig különös figyelmet fordított, hiszen ekkor jelent meg tavaly a Légy szíves című dal, most pedig a szeretet ünnepére ismét egy nagyszabású szeretethimnusszal jelentkezik klipesítve a zenekar. A kis filmet…..
Amíg a tisztelt olvasók a válaszon törik a fejüket, addig elmondjuk, bár nem szeretjük a felhajtást, az elmúlt jó néhány hétben végül sikeresen teszteltük a zenekar emberekre gyakorolt hatását: a többségnél az immunrendszer erősödését észleltük, jelentősen nőtt mind a…..
samumisi 2009.09.25 20:28:49
@Bele a közepébe: Ez egy régi (A. Einstein féle) kvíz feladat: www.sulinet.hu/tart/fncikk/Kibo/0/6415/eikviz.htm

De amúgy köszíí!!
samumisi 2009.10.12 13:59:21
Hozzávalók:- egy darab fehér karszalag- nyolc deci fehérbor- négy deci szóda- házi barackpálinka, ízlés szerint- egy darab kváziFord logós pólóba bújt szakállas ember kezében dobverőkkel- egy darab szimpatikus, Roland felirat mögé bújt kopasz szemüveges- egy darab…..
samumisi 2009.08.07 14:02:43
Hogyan készült? sorozatunk utolsó fejezete következik most, a tizenkettedik dal, azaz a Szomszéd történetszerűsége. A jelentős tréner, Rátgéber László kedvence ez egyébként, a sötétség, a szomorúság és a fájdalom himnusza, a szétbaszott házasság indulója, ahogy ő…..
Így festettünk a nyolcasban, koncert közben, akusztikusan, ugye. Íme a Pénz miatt, az Örökre, és a végén egy felejthetetlen interjú, nem túl mély, de annál inkább tidüntidüntidüntidün.  ..
samumisi 2009.05.20 23:28:16
samumisi 2009.05.23 00:30:39
@kurpa: Kedves kurpa! 1 hónapja azt írtad a Pina-versre, hogy: " de részemről itt kiszállok" szerintem is tedd ezt és ne vedd el Mátééé és még sokunk kedvét. Lééégyszíves.
Sokszor esett már szó a világhírű zenekar világhírű akusztikus stúdiókoncertjéről az MR 8-as stúdiójában, abból ad egy kis ízelítőt a most következő videó, mely egy szőrtörténeti áttekintés is egyben, mert nekünk ilyenünk is van. A Kiscsillag akusztikus koncertje, ha…..
samumisi 2009.05.19 12:25:45
@DiliRádió: "köszíííí"
samumisi 2009.05.20 23:32:02
@lefekszemahóba: Oda a 'tudjátokhol'-ra meg töltöttem pár olyan, de olyan képet, amit még a rajtaszereplők sem láttak. De majd fognak.
Samu Kertben lenni jó 2009.04.25 14:38:00
A mai nap csodálatos... Anyáék ültetnek a kertemben és bár mondtam, hogy segítek én is nagyon szívesen, de annyira ellenkeztek, hogy végül hagytam őket kibontakozni. Csinálják csak! Persze közben állandó felügyeletet ígyényeltek szegénykék, így nem moccantam…..
örökre szívembe zártalak igazis 2009.05.11 21:04:00
Átugrottunk egy számot, nem szándékosan, így alakult, majd pótoljuk, meg minden, de akkor most jöjjön a második lemezünk utolsó dala, pontosabban a dal sztorija, vagy mi. Hogyan készült? 13.rész: Igazságos   Na, talán ebből volt a legtöbb verzió. Eredetileg…..
Az alant olvasható íráshoz - amit az egyébként kiválóan doboló szerző idő hiányában jómaga nem tudott kitenni, és úgy vélte, mi meg túl gyávák leszünk ahhoz, hogy közöljük - csak ennyit szeretnénk hozzáfűzni, csak neki: Bemegy a kocsmába a…..
samumisi 2009.05.05 23:59:27
@Mátééé:
ROSSZABB!! Fujitsu Siemens-en, földeletlen kapcsolóktól cm-rekre, Rezső-tanárbácsi által oktatva, miközben Lecsó-só megy a TV-ben! Itt a bizonyíték:

www.samumisi.hu/gta.jpg

Kérdés van még ezek után? Nem is lehet.
Hétvégi ajánlatunk a jelentős művész legfrissebb alkotása, mely ma reggeli gondolatait hivatott egységbe önteni, dal formájában. Zene nincs. Lovasi András: Pina dal Hogyha nékem pinám lenne Százezer szeg lenne benne Utálnám a férfiakat Ameddig csak egy nem akad Aki fényes…..
Hogyan készült? 11.rész: Fecskés Minden további magyarázat nélkül, itt van három verzió a dalból. Ez lett az egyetlen dal, ami végül lassabb verzióban került fel az albumra, mint ahogy előtte próbákon játszottuk. Az a régi igazság is beigazolódott a mostani próbákon, amikor…..
hogy bizonyítsuk, mennyire kúlak vagyunk, meg mennyire környezetbarátok, és mennyire odafigyelünk Földanyára, meg mennyire fontos volt nekünk is a Föld órája (bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem mertük egy órára próbára tenni a közönség megtisztelő figyelmét, és csak…..
samumisi 2009.04.23 01:15:59
örökre szívembe zártalak képes 2009.04.18 19:36:00
Íme néhány fotó a sokat emlegetett csütörtöki koncertről az MR 8-as stúdiójában, ahol ugye az  "Akusztik" című nyilvános műsor felvétele zajlott. A koncertet május 19-én, 23 órától hallgathatjátok meg a Petőfin, az ismétlés pedig május 23-án lesz 20…..
samumisi 2009.04.19 16:47:05
@igazi manó: A többi képet is elkezdtem már feldolgozni/reszelni/retusálni, kb. 1 hét és megosztom Veletek.
samumisi 2009.04.23 01:14:29
A szokatlan időpont ellenére második albumunk második klipjének hazai és egyben külföldi premierjét tartjuk most itt a blogon, nyilván szándékosan Iggy Pop és II. Erzsébet születésnapján, kölcsönösségi alapon hátha növelni tudjuk a külső hivatkozások számát, s ezáltal a…..
Kedves Pályázók és erre járó Érdeklődők! Nagy örömünkre szolgál, hogy egy igazi alkotóközösség nyájmelegében koncertezhetünk csütörtökön az MR2  "Akusztik" című nyilvános műsorának felvételén. Harminckilenc pályamű érkezett a felhívásunkra , ami a…..
samumisi 2009.04.17 10:52:25
Itt a 'hivatalos' lista:
www.samumisi.hu/kiscsillag/csillaglista.gif
Nem én firkáltam össze, hanem a Dió (a ráDióban).
samumisi 2009.04.17 10:56:19
Lehet jönni, kérem a Magyar Rádió 8-as stúdiójába élőben is meghallgatni egy már most legendás Kiscsillag akusztikus koncertet, csak van itt pár dolog... Akusztik címmel, márciusban egy új műsort indított az MR2-Petőfi Rádió, amiben a hazai élőzenés porond legizgalmasabb…..
Hogyan készült? 10.rész: Légyszíves Ambrusdal volt sokáig a címe, mivel Tövisházi Ambrus producerúr hozta nekünk ezt a dalt. Íme, ahogy először hallottuk: A szerkezet nem sokat változott, ez is, mint a legtöbb dal, gyorsabb lett és inkább a hangszerelésbe nyúltunk bele. Az…..
Nekem most az "Az a világ nincsen" című dalról kellene írnom (illetve nem kell, csak úgy alakult ugye, hogy az új album dalairól többnyire én írok amolyan összefoglalófélét, és most ez következne), tudnék is sok mindent róla, de el vagyok havazva, így ezt kicsit…..
A képek mellé röviden csak annyit, hogy néhány nappal ezelőtt a Légy szíves című klip forgatásán készültek, ami egyébként egy lányról szól, akit Kriszta alakít, aki gyűjti a zenekar tagjait, szánkó is lesz nála, a lány a rendező terve szerint nagyon érdekes, sőt…..
samumisi 2009.03.12 13:38:33
Az Almost Famous-t néztem most meg éjjel és nagyjából el is vesztette az értelmét a blogunk azon része, ami a színpad mögötti világból próbálna meg dadogva tudósítani. Esszenciális darab és szerintem 2009 sem fog ebből a szempontból sok újdonsággal szolgálni, legfeljebb, ha…..
Hogyan születik egy Kiscsillag dal? Hogy kerül a Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatának edzője a zenekarba és milyen benyomást kelt a rock katonájaként? Mivé fejlődött Lovasi kamuangolja? Műhelytitkok kezdőknek és haladóknak egyaránt, a Kiscsillag zenekar munka közben, ahogy a…..
Brautigam Gábor (húzóneve: Ricsi, született: 1965) következik, aki a Kispál zenekarban dobolt 1987-1995 között, majd a Kiscsillag zenekarban 2006-2007 között. Eredetileg arra kértük volna meg, hogy véleményezze a már nélküle elkészült Kiscsillag lemezt, de mint az…..