Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mekes

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szuper, végre új pletykák vannak, az iTablet és a 4G-s iPhone ugyanis már lerágott csont, most viszont itt a legújabb: a 22 colos, érintésérzékeny iMac! Most, hogy végre kaphatók a 21 és 27 colos gépek is, valóban MUSZÁJ durrantani valamit, és elképzelni sem tudok jobbat egy…..
mekes 2010.01.18 22:31:15
@Regulator: Akkor biztos valami mocskosat rajzoltál rá :D
Pink 4 Ever Fenyegető SMS 2009.07.02 16:35:00
   ..
mekes 2009.07.03 08:42:32
@Rob67: gáz amit írsz nem kell hozzá sok ész és még ha vak is vagy láthatod hogy nem az lett belőle ami lehetett volna. ha még is akkor a fotós válasszon másik hobbit, szakmát akármit.
ha neked tetszik ok de sem a fények sem a beállítások sem a lány teste nem jó. inkább rossz...
Mostanra eljutottam odáig, hogy ez a civakodás egész helyes. Mint a testvérek, vagy a szerelmesek, úgy csipkedik egymást a a redmondiak és a cupertinóiak. Eddig főleg a Microsoft reklámjaival kellett beérnünk, amikből kiderült, hogy a pc-k bár nem jobbak, mint a Macintoshok,…..
Hát ezt is megértük, az ötszáz után az Appleblog bejegyzéseinek száma elérte az ezret, amit egy év és három hónap alatt sikerült elérni. Úgy gondoltam, ez alkalomból is készítek egy kis összefoglalót, és mint legutóbb, virtuálisan koccintok veletek.Kezdjük a legmagasabb…..
Annyit előre elárulok, hogy a laptop veszít. A videóból kiderül, hogy az Apple laptopja szar, mert az illesztékek rendszeresen elengednek. Legalábbis a szöveget gépelő hülyeállat azt állítja, hogy már több ismerősénél is beindult a folyamat, az informatikai Pangea darabokra…..
Appleblog A te Maced is zombi? 2009.04.23 15:07:00
Korábban már szó volt róla, hogy a az iWork 09 és az Adobe Photoshop CS4 torrentes kalózváltozatai fincsi kis malware-t tartalmaznak, amivel mindenféle jogosultságot átadnak a gépünk irányítása fölött. Néhány nap alatt húszezren töltötték le csak az irodai alkalmazáscsomagot,…..
mekes 2009.04.23 18:10:42
@trixilw: nem feltétlenül kell hogy benne legyen. csak egyes csomagokban van benne. ha nincs szerencséd van :)
Heti 4 napot dolgozik reggeltől estig. Majd pénteken elmegy kb. du. 2- kor, hazaér hajnali kb. 5- kor. Szombaton ugyanez. Vasárnap alszik ameddig tud, majd elintézi amit a héten kellett volna. A kép innen Sziasztok! Gondoltam én is fogom a klaviatúrámat és megírom az én hosszú…..
Jó nap egy ez a gyűjtőknek, az Ebayen ugyanis feltűnt a mobiltörténelem egyik legdivatosabb készülékének korai verziója: nemcsak a hardver, de a szoftver is félkész. Telefonnak éppen ezért nem különösebben lehet használni, de mindenképp kuriózum, olyan lehet birtokolni, mint egy…..
mekes 2009.03.10 14:59:12
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Anna 2009.03.09 07:15:00
Brékó, brékó, brékó, óriási áttörés emberek: hétfői sorozatunk történetében először magyar csaj látható a képen. Méghozzá maga Zsiros Anna. Akinek esetleg nem ugrana be egyből, hogy kiről van szó, annyit mondok:  Keno. Igen, ő az a lány, aki hosszú időn…..
A Macenstein készített egy hosszabb interjút egy volt Apple-alkalmazottal, egészen pontosan egy évekig eladóként dolgozó férfival, Mr. F-fel. A beszélgetés egyes részletei a mi szempontból nem különösebben érdekesek, például kevés hasznát vennénk a magyar Apple-kereskedésekben…..
Sosem gondoltam, hogy könnyű magyarítani egy szoftvert, de az egyik legnehezebb helyzetben az Apple fordítója lehet. Több, egymásnak ellentmondó igénynek kell ugyanis megfelelnie, lehetetlen olyan végeredményt létrehozni, ami mindenkinek tetszik. Ha engem kérdeztek, a jelenlegi…..
Eheti sztárunk az ember, aki mások fülét harapja le a ringben: Emlékszem, épp a briteknél voltam, amikor sor került a sajnálatos esetre, minden bulvárlap első oldalának felső harmada a híres fotóval volt tele, alul meg Geri Halliwellről, az akkor még aktív Spice Girls…..
A pletykák szerint az Apple megkezdte a Mac OS X 10.5.7-es tesztelését, rövidesen egy nagy zsáknyi update-et kapunk. A tűzhöz közel állók szerint rengeteg javítás és kiegészítés kerül a Leopard új verziójába, ami elég kövér, 440 megabájtos lesz.Annyit az Apple is elárult,…..
Ez lesz a harmadik generáció, és jelenleg nem nagyon látok olyan technológiai fejlesztést, amivel növelni lehetne a forgalmat. Minden fontos hardver benne van a mobilban, néhány alkatrész képességeinek szoftveres kibővítése nem új telefont, csak egy sima firmware update-et jelent, a…..
Azért remélem, hogy nyárig, a várható premierig nem kell minden nap egy újabb fantáziaképet, vagy homályos felvételt kiraknom az Appleblogra. A tucatnyi eddig megjelent, értékelhetetlen fotóval eddig sem terheltelek titeket, de ez a mostani akár igazi is lehet:A képen egy 16…..
És persze az iPod touch, legalábbis az AdMob januári felmérése szerint. A vállalat a webes forgalmat vizsgálta, a felmérésből az derült ki, hogy az Apple kütyüjei a elsöprő többséget mutatnak Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban.Amerikában az okostelefonok közül az…..