Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taecleau

0 bejegyzést írt és 637 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűnek tartom, hogy nem én vagyok az egyedüli szülő, akinek hatalmas sokk volt az első szülői értekezlet. Az ember persze adaptálódik a környezetéhez, így ma már nem beszélnék sokkról, inkább egy olyan szituációnak tartom, amibe nem szívesen kerülök. Az itt ért sok frusztrációt azért persze…..
taecleau 2019.05.11 10:16:19
Azt mondják, hogy amit az ember magáról sem tenne fel, azt a gyerekéről se töltse fel a Facebookra. Ki szeretné magát szülőként fülig maszatos szájjal, egy szál pelenkában vagy nélküle viszontlátni az interneten? Szerintem egyikünk sem. Ugyanakkor nehéz kibírni, hogy ne osszuk meg jobb esetben csak…..
Fent/Bent vagyok a Linkedin-en, a szakmai fészbukon - egy valamirevaló munkavállaló 2018-ban nem lehet meg enélkül... Természetesen vannak előnyei is a tagságnak, például rég nem látott egykori kollégákkal lehet örömködni egymásnak. Olvasgatni lehet a remek önéletrajzokat - gratulálhatunk a pár éve…..
Válás, szétköltözés, esetleg haláleset. Egyedül maradsz 1-2-3 vagy akár több gyerekkel.  Felveszed a kesztyűt, csinálni kell tovább, az élet nem állhat meg. ISMERŐS? Kezeket fel, ha érintett vagy! Teszed a dolgod, beáll szépen egy új rend és rendszer, megy minden tovább. Elvileg akár tökéletes is…..
Olvasónk a levele mellé eredetileg nem csatolt képeket, így némileg kétkedve fogadtuk a sztoriját. Fenyegeti csalódott vevőit a C-sale Kft. Egy konyharuhát vásároltam a cég salshop.hu oldaláról, melyet 3000 Ft + szállítási költség áron forgalmaznak. Utólag derült ki, hogy ez egy 1500 Ft-os IKEA…..
Amikor Budapesten még nem a kiköltözést, hanem a túlzott betelepülést akarták megakadályozni. Az ország legnagyobb filmvásznán vetítették a Háború és békét az újjáépített Corvin moziban. A Blaha Lujza tér "előnytelenül kitágult". Vezetett túrán mutatták be az…..
taecleau 2017.05.07 16:05:56
@A nép fia: olvasd el még egyszer az "55 millió" előtti szót. ;)
Most ott tartunk, hogy az eredetileg meglévő betegsége mellett, a helytelen gyógyszerezés miatt, még meg is vakult. Tisztelt Praxis! Egészségügy 2016! Adott egy rokonom. 70 éves. Viszonylag egészséges. Szeptemberben még futkosott az unokák után. Ha kellett, akár két órát is…..
Én személy szerint nagyon örülnék, ha ezek a portások tisztába lennének azzal, hogy azok a betegektől és hozzátartozóiktól jön a fizetés, akikkel ők szórakoznak, mert úgy érzik, valamiféle hatalom van a kezükben. Kedves Praxis blog! Tudom, hogy elcsépelt, mert le is fogtok…..
Miután a PISA-felmérés a magyar diákokra nézve tragikus eredményéért..
taecleau 2016.12.14 07:20:41
@nu pagagyí: integet a körmenetben
Olyan fotók, vagy videók, amelyek láttán még csak a szemöldökünket sem mozdítjuk meg a nyugati világban, könnyen életveszélyessé válhatnak egyes észak-afrikai, közel-keleti vagy ázsiai országokban. Következzen öt példa ilyenre a BBC helyi tudósítóinak gyűjtésében...
taecleau 2016.11.25 16:48:50
@Jossarian: most már muszlim országoknak is van atombombájuk, csak mondom. Másfél milliárd ember elpusztítására tettél javaslatot, csak mondom.
  Rita keresztnevű olvasónk számolt be egy érdekes bokszgáláról:     Multi, közös légterű irodaház, a földszinten egy kantinnal. A szokásos kávé, ásványvíz, rostos és üdítők mellett pár egyszerűbb kajával: szendvics, virsli, stb, főleg azoknak, akik nem tudnak kijutni ebédszünetben valamelyik…..
Amióta a telefonok okosabbak, mint a gazdáik, és drágábbak, mint a gazdi havi fizetése, elég sokan gondolják úgy, hogy ennyit nem adnak érte. Inkább elveszik mástól. Kicsit összefoglalom a módszereket, hogy mindenki felkészülhessen, és könnyebben megvédhesse a telefonját.   Pénzt vagy…..
taecleau 2016.10.31 09:18:32
@mad-man: "4. A rendőrök leszarják, a feljelentés semmit nem ér. "

A nagy francot nem! Ha kell, DNS mintát vesznek egy egész násznéptől és kihallgatnak mindenkit, aki ott volt, egyenként. Oda tudják tenni magukat, hidd el!
taecleau 2016.10.31 09:21:38
@upho: Nem. Guglizz rá: Central EIR. ;)
Valószínűleg most sok minden jut eszetekbe: a szürke hétköznapok, az eltávolodás, a nem kielégítő szex, a kommunikáció hiánya, esetleg a pénz, de sorolhatnánk még, a lista hosszú lehet… Ma azonban egyikről sem lesz szó! Vagyis lényegében éppen hogy mindegyikről szó lesz egy kicsit. Mert amikor…..
Az elmúlt hetekben ismét egyre többet hallani az új szuperkórházas tervekről. Ezt mindenki támogatja, ebben mindenki egyetért, mert hát ki ne örülne annak, ha szép új kórházakban gyógyítanák a betegeket! Csak arról nem beszél egyetlen kormánypárti politikus, kormányzati tisztségviselő sem, amikor a…..
Tökünk se akart ekkora listát írni a tapló magyar autósokról, de amikor elkezdtük poénból bemondogatni a legbosszantóbb suttyóságokat, öt perc alatt jutottunk túl a tízen. Nyilván mindenki találkozott ezekkel, meg úgyis ugyanez lesz mindörökké, de ha csak páran elgondolkoznak és legközelebb nem…..
Amikor meghalljuk azt a kifejezést, hogy kapuzárás előtti pánik, rögtön egy ötvenes férfira asszociálunk. És amikor meghalljuk a klimax kifejezést, akkor egy ötvenes nőre. Nem véletlen, hiszen mindkettő ugyanarról a tőről fakad: az életközepi válságról. A két nem kétféleképpen éli meg ezt a…..
taecleau 2016.04.28 21:19:53
@BircaHang Média szerkesztősége: pontosan ilyennek képzeltelek, LOL.
Az utóbbi fél évszázadban a felnőttek alvásideje az Egyesült Államokban nyolc és félről hat-hét órára csökkent – holott biológiai szükségleteink változatlanok maradtak. Ennek ellenére sokan azt gondolják magukról, hogy napi hat óra alvás elég nekik, hiszen megszokták. Az egyre gyarapodó tudományos…..
taecleau 2016.04.03 13:26:16
@anyahajókabinajtóhajtogató: két hét múlva rend lesz, és akkor nem kellenek majd vagyonőrök sem. Mehet mindenki aludni.
NemGogol Nem is vagyunk mi ilyenek 2016.04.02 13:20:11
A szíriai menekültválság számokban (2015. július) „Kereszténydemokrata kormány vagyunk. Sosem mondtuk, hogy a migráció egyenlő a terrorizmussal” (Szíjjártó a Foreign Policy-nek: Mi sose mondtuk, hogy a migráció egyenlő a terrorizmussal) Ennek a határozott „sosem mondtuk”-nak a hatására néhány…..
Ha eddig úgy gondoltad, hogy a kenguruk a világ legcukibb állatai, akkor ideje megnézned Roger-t és a fejedbe vésni: ha kengurut látsz, akkor eljött a kardió ideje = futás! :)..
Dave Anderson 41 évesen ráunt arra, hogy a nagyvárosi életmód egy potrohos apatestes fater csinált belőle, így hát fogta magát és elkezdte száműzni az egészségtelen ételeket, ráállt a napi hatszori étkezést tartalmazó (feltehetően sima szálkásító) diétára és heti 5 edzéses (kardió és súlyzós)…..
taecleau 2016.02.14 10:20:14
Fejszenyélfaragáshoz kéznél a minta. /Kínai bölcsesség/ Illyés Tibor  -eredeti foglalkozása szerint fotóriporter- egy igazi műalkotással nyert a hír, eseményfotó (egyedi) kategória első helyén. Tanuljuk el tőle azt, hogyan lehet műalkotás készítésével újságírói műfajban mégis nyerni. Illyés…..
Egyre több nyugati országban élik úgy az életüket a hatvan fölötti nők, mintha harmincasok lennének. És tulajdonképpen igazuk is van, hiszen sehol sincs leírva, hogy 60 fölött megáll az élet. Sőt...
Mindennapos események.  130-cal mész az autópályán, egyszer csak beláll a seggedbe egy BMW, villog, dudál, jobbra-balra rángatja a kormányt, aztán kielőz jobbról, látszik, hogy a sofőr üvölt, mint a sakál, kidagadnak az erek a nyakán és 180-nal leelőz. Pár másodperc múlva…..
taecleau 2015.06.22 21:13:44
@N48: Ha mondjuk 100.000 afgán/szír/koszovói mind elhozza magával a kalasnyikovját, és csatában legyőz bennünket (nem lenne nehéz, lévén magyarországon kb. 1000 hadra fogható katona van, és annak is a fele pont afganisztánban, plusz néhány gripen, de azok is egyre csak fogynak) akkor itt maradhatnak? Megharcolnak érte, megérdemlik, nem?

És ha nem afgánok jönnek, hanem mondjuk Putyin (a nagy kedvenc!), és nem csak kalasnyikovval, hanem mondjuk T80-asokkal, akkor ők is maradhatnak? Gödöllőn pl. ott az a szép kastély, csak visszaköltöznének.. Hmm?