Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kőkorszaki

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek történései alapján meglepőnek is mondhatjuk, hogy a román döntő első mérkőzésén a sokszoros bajnok SC legyőzte a trónkövetelő HC-t. Már a vezetést is az SC szerezte meg, Mihály Árpádék futottak az eredmény után, néhányszor egyenlítettek, de…..
kőkorszaki 2009.03.12 19:13:46
@narkoskatona: Szerintem jól fujtak a bírók ezen a meccsen.Nekem személy szerint ez az "oláh"-s kimondottan nem tetszik,ezzel öregem nagyon le minősíted magadat és persze a Csíki hokit.A Csíki hoki pedig nem ezt érdemli.A tény ,hogy győzöt a jobbik és ez most a SC volt.Ennyi.A lényeg,hogy SZEREDA A BAJNOK.
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
kőkorszaki 2009.02.26 19:47:31
kőkorszaki 2009.02.28 17:36:46
@Leo945: Egy kicsit későn reagálok,de az ég szerelmére ne vonjunk párhuzamot egy MU-ZTE és a HC-VOLÁN közöt.Vagyy szerinted a Székesfehérvári CSÜRT össze lehet hasonlítani ar Ort Refordal(bocs de biztos nem igy irják helyesen)Na mindegy azért minden tiszteletünk a Voláné és Szeredáé és reménykedjünk,hogy egyszer a hokit is méltonak tartják normális müsor időre tenni a magyar TV-sek.
kőkorszaki 2009.02.28 18:03:30
@chubby474: kösz
Elképesztő különbség volt a csapatok közt a Mol Liga-ezüstérmes és az EBEL-kilencedik mérkőzésén. Az Alba Volán játékosai sokkal-sokkal gyorsabbak és erősebbek voltak, oda is tették magukat rendesen az elejétől kezdve. Kis túlzással akkor ütöttek gólt, amikor csak…..
Kedden utazik, meccset néz, majd szerdán 18.00 és csütörtök 15.30 órától játszik a két csíkszeredai csapattal a magyar EBEL-résztvevő. Az Alba Volán teljes kerettel utazik. Két találkozóját a Sportklub Tv élő adásban közvetíti. Szombaton a HC 4-3-ra verte az SC-t egy téttel…..
Csináltunk összefoglalót a Mol Liga-döntő utolsó, mindent eldöntő mérkőzéséről, megvan a díjkiosztás is, a stream kissé akadozott, úgyhogy a videók távolról sem tökéletesek, de bizonyára így is örülni fog nekik minden kedves olvasónk, határon innen és túl. ..
kőkorszaki 2009.02.21 20:29:30
@Grumpy: Szerintem ez egy komoly nemzetközi elismerés.Kösz a publikációt.Hajrá jégkorong,hajrá Szereda.
Története legnagyobb sikerét érte el a HC Csíkszereda, amikor söpréssel megnyerte a Mol Ligát. Kurkó Jánossal, a HC fő támogatójával beszélgettünk, minden szóba került.A szombati győzelem után nagy ünneplést csaptak. "A csapat, a támogatók és a szurkolók egy része a…..
A keddi játéknapon mindkét csíkszeredai csapat nyert, így már matematikaliag is biztos, hogy HC–SC döntő lesz Romániában. Négy forduló van hátra a középszakaszból, a HC előnye öt pont az SC előtt. A bronzért a Steaua és a Brassó csaphat össze. Így a szezonban a két…..
kőkorszaki 2009.02.18 20:59:11