Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hímsoviniszta

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hatodik parancsolat Mint kedden beszámoltunk róla, aznap hajnali két óra körül a Dubrovnik melletti Banići falu plébánosa megölte a települési közgyűlés elnökét. Marko Kraljević (†49; az áldozat a képen baloldalt, a piros keretes részben látható) hétfőről…..
Hímsoviniszta 2012.05.26 19:32:16
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
A 33. év áprilisában, egy pénteki napon, pontosan 33. április 3-án halt meg Jézus – állítják földrajztudósok, aki egy földrengésből állapították meg a dátumot. A kutatók érdeklődését Máté evangéliuma keltette fel, ahol a 27. fejezetben olvasható, hogy Jézus…..
Hímsoviniszta 2012.05.26 07:58:04
@thelizardking: Én is ezt tartom a legvalószínűbbnek.
A legfontosabb: megvan a szombati, Bosznia-Hercegovina elleni kezdőcsapat. Keiren Westwood – Paul McShane, Richard Dunne, Sean St. Ledger, Stephen Ward – Damien Duff, Glenn Whelan, Darron Gibson, James McClean – Robbie Keane, Kevin Doyle. * Vagyis: Given kapusnak egyelőre…..
Érdekes témát feszeget a Guardian cikke. (via metazin) Nyugodtan vehetjük tényként, hogy a keresztények érzékenységét kevésbé tekintjük a szólás- és véleményszabadság (tréfa és alantas viccelődés is ebbe tartozik) gátjának, mint a mondjuk a mohamedánokét. Létezne egy…..
 Az idén harmincöt éves Sea Shepherd hajó halálfejes zászlók alatt vívja háborúját a tengerek élővilágának védelmében. Vezérét Japánban és a Feröer-szigeteken terroristának tartják, Izlandról pedig hivatalosan kitiltották. Ült már korábban rács mögött…..
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
  Életerős polgártársaink egy részénél a sok felesleges energia küldetéstudattal párosul, ám ahelyett, hogy ezt valami hasznos dologra váltanák (például összeszednék a kutyagumit a városban), SPAM-szervezeteket működtetnek. Pont ilyen az Amnesty International magyarországi…..
Hímsoviniszta 2012.05.23 22:57:46
Modorosblog A Modoros Férfi 2010.02.21 10:57:00
Ciao Ágesz, :-) A korábbi kérdésedre válaszolva, hogy hiteles-e a férfiak szemében a nagy "igényesség", amivel a hölgyek az elsö alkalommal készülődnek - hát nem az! Ahogy a használtautó-kereskedők mondják: bármit el lehet adni, ha elég festéket és vaxot használsz…..
Hímsoviniszta 2010.02.21 17:06:13
@misbelief: Persze, hogy buzis. Mi az, hogy?! Nagyon is!
...akkor írnék is egy posztot annak egy vállfajáról, az msn-modorosságról. az emberek modorosság itt tud csak igazán kiteljesedni, ezért még ennek is csak egy részletét elemzem: az msn-nevet és kiírásokat. lássuk tehát az alfajokat:1. a nyafogóő az, akiről mindig tudjuk, milyen…..
Hímsoviniszta 2010.01.29 15:22:06
  Sokan élvezzük a különféle hobbik, rajongók bemutatását - gondoljunk csak a makettező vérprofin kidolgozott alakjára. Ma visszatérünk a zenésztársakhoz Májkrémnek köszönhetően.   Gyakran olvasok különböző magyar és nemzetközi zenészfórumokat, és egy olyan…..
Modorosblog Blogajánló: BtheBest 2010.01.26 19:10:00
 Mivel az Index-címlap, aztán Józsi, ma meg a Helyesírás és a Subba is piedesztálra emelte ezt a profi munkát, nem akartam vele külön foglalkozni. Ám miután két kedves olvasónk, pavlovna és Anna is levélben kért a BtheBest azonnali pellengérre állítására, hát legyen…..
Hímsoviniszta 2010.01.28 12:49:24
Filmdroid Neked ki a.....? 2009.09.10 17:10:00
Biztos emlékeztek még arra, amikor Koimbra nyaralása alatt játszottunk egy picit. Akkor sok-sok komment érkezett- aminek baromira örültem- és úgy vettük észre, hogy kedveltétek, ezért a jövőben többször is lesz ilyen játék. A mostani karakterekre épül. Minden részhez kettő…..