Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sebijoe

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak ez az asszimmetrikus türkiz festés ne lenne az elején... ..
sebijoe 2009.02.15 12:32:40
@red87: Majd a D.A.S jogászai eldöntik kinek van igaza mivel az autó bent van az ő jogi védelmük alatt és állásfoglalást kértem tőlük és azt, hogy tegyék meg az annak megfelelő lépéseket, a rendszám látszik rajta és az egyedi azonosító jel ezzel visszaélési lehetőséget kínál fel, és ezt az oldalon többszörösen elköveti, amúgy egy monitorhoz gyökerezett emberke próbálna meg egyszer egy autón a legkisebb dolgot megcsinálni akkor indított volna ilyen blogot.
sebijoe 2009.02.15 19:52:43
@Ex Termesz: Talán mielőtt feltetted azelőtt neked kellet volna megkérdezned, a festés amúgy egy elismert német design stúdió munkája, egy kintről behozott autóról raktuk át ennyit a kifinomult ízlésedről és a szakmai hozzáértésedről, ha annyira értesz hozzá csináld utánam!
www.carstyling.hu/user_galeria.php?id=3248
sebijoe 2009.02.15 21:33:00
@Ex Termesz: Ahogy olvasgattam az oldaladat ezt a kijelentésedet erősen kétlem te mindenek felettinek képzeled magad, csak te tudsz mindent jól, bár vannak olyan átalakítások amik nekem sem tetszenek de a nagyobbik része amit megnéztem az oldaladon az nem kifigurázandó gúnyolni való autó aki azt teszi nem ért hozzá az ő ízlésével vannak gondok. Talán ha előbb rátalálnak az oldaladra azok akiket fikázol akkor nem lehettél volna ennyire "eredményes"!