Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harang

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szamárfülek szegycsont 2009.05.18 00:20:00
Nem tudod milyen mikor már elfogy a könnyem, vagy ha van is, visszatartom. Nem is kell visszatartani, nem jön. Nem pazarolja magát olyasmire amit úgysem tud megoldani. Van amihez kevés a NaCl vizes oldata. Nagyon kevés… Ül a szörny a melleden és rángatja a szegycsontodat.…..
szamárfülek halál 2009.03.03 22:46:15
nem lehet leírninem lehet felfogninem lehet értelmezninem lehet feldolgozninem lehet elfeledtetni Mondja el nekem valaki, miért születünk, ha olyan kevés idő jut .....
szamárfülek helyszínelő 2009.02.23 22:23:00
 Feltűnt már másnak is rajtam kívül, hogy a barátok mindig intelligensebbek mint mi? Szóval a legjobb barátomnak szerintem több esze van, mint nekem. Ha az én dolgaimról van szó legalábbis biztosan. A magam részéről kitérés nélkül csapódok bele minden lelki betonfalba ami…..
szamárfülek óje 2009.02.23 01:52:00
 Na az is egy remek érzés, mikor beszélsz a falnak. Meg mikor hülyét csinálsz magadból. Meg mikor tömören elutasítódsz.De a legjobb, mikor mindezt egyszerre.Na az egyenesen POMPÁS. Főleg ha már nyeregben érzed magad. (igen, ez egy énblog-típusú böffentés lesz, most…..
szamárfülek kommentelők 2009.02.19 23:26:00
 Elnézegettem kicsit mindazokat, akik a hozzászólásokban a leginkább szélsőséges hangnemet engedik meg maguknak, akik bárkit le zsidóznak/cigányoznak/buziznak/náciznak/köcsögöznek stb valamint az ellentétes véleményű hozzászólók felmenőit minősítik. Azaz csak…..
- Felmentette az emberölés bűntettének vádja alól Bakó Balázs rendőr őrnagyot szerdán a Pest Megyei Bíróság, aki 2006. január 24-én Vecsésen drogdílerek elfogása közben fegyverével halálosan megsebesítette az egyiküket - írja az MTI alapján az MNO. Ezt még értem, a…..
harang 2009.02.19 00:15:40
@molnibalage: az én szám nem habzik, ellentétben a tiéddel...
harang 2009.02.19 00:36:23
@Bergeroth: hát igen, de úgy vagyok vele hogy a stílusa jellemzi az embert, ígyaztán a molnibalage-okon már rég nem húzom fel magam... te se tedd, nem éri meg
Amúgy köszi :)
harang 2009.02.19 23:10:53
EZt én már nagyon nagyon unom, de akkor most szeretnék tisztázni pár dolgot, és díjaznám, ha az archenemy és molnibalage-félék jó nagyra kinyitnák a fülüket.
A hozzászólásomban nem kívántam általánossítani, nem a komplett magyar rendőrséget minősítettem. Van egy nagyon kedves régi ismerősöm, RENDŐR, már több mint tíz éve. Neki is, mint még rengeteg embernek, az a véleménye, hogy nem lehet túlkapásokkal reagálni, mert az csak fokozza az indulatokat, többet árt, mint 'használ' (?). Nem hagyom figyelmen kívül a gázolást, mert nincs is mit figyelmen kívül hagyni. A "meglökés" nem egyenlő a "gázolás"-sal. Egy rendőr pedig nem lőhet le egy menekülő gépkocsivezetőt, és nem használhatja ki a "tiszta" helyzetet az önbíráskodásra. Abban az autóban nem gyilkosok ültek. Nem terroristák. Ezzel a rendőrök tisztában voltak. És mégis eldördült a lövés. Talán ösztönösen, pánikszerű emberi önvédelemből, talán nem.
Itt senkinek nincs alapja ahhoz, hogy ezt megítélje, nekem sem, és NEM IS AKAROM.
De akik a halott dílert pocskondiázzák, gondolkozzanak el rajta, minek van több értelme: egy hullának a föld alatt, vagy egy cinkelő gyanúsítottnak, aki a szabadlábért cserébe felnyom 5 másik dílert/termesztőt, és ezzel egy időre drogmentessé teszi a környéket?
Akinek a fenti mondat túl bonyolult, az folytatja majd az anyázást, de talán páran felfogják és fröcsögés helyett újragondolják ezt az egészet.
Mellesleg az az ember meghalt. Hasistól még senki nem halt meg. És attól se ha meglökte egy tolató autó.
Köszöntem, bocsánat
szamárfülek happenings 2009.02.17 23:07:00
Sok furcsa dolog tud történni egyetlen nap alatt... Alapvetően betoji kis nyuszi vagyok, raklapnyi komplexus, miegymás... enyhe antiszoc hajlam, amit leginkább a félelem generál. Támadással védekezem. Nem tudom, mit fog mondani a másik, mit fog reagálni rám, ezért inkább bebújok a…..
szamárfülek ma rövid leszek 2009.02.15 23:32:00
Holnap örök és megváltoztathatatlan kedvencem, a hétfő reggel vár rám, szóval most nem önmegvalósítok hosszasan.Bejegyzésem célja pusztán a köszönetnyilvánítás első olvasóm- kommentelőm irányába.Köszi!!Neki köszönhetően nem immár biztosan nem valósulhat meg a…..
szamárfülek elkezdem 2009.02.15 01:03:00
 Hogy hogyan, azt még nem tudom pontosan, de majd csak kisül valami ebből. Nem lesz hosszú, és fájni is csak annak fog, aki végigolvassa...Nem sok blogot olvastam eddig. Ma este, teljesen lefáradt aggyal és szinte tökéletes üresség közepette valamiért beírtam a keresőbe hogy…..