Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pixoflight

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Booth szánalmas halála érthető módon nem izgatta fel nagyon a kedélyeket, de talán a meglehetősen szimpla Bang magyarításával nem is kell sokat trükközni. Eheti nyertesünk Novi bácsi egyszerű Bummmja. Sokkal ígéretesebb feladványnak tűnik viszont a mai Thwack, vagyis a Thomas…..
pixoflight 2009.10.22 11:18:02
Michael Bay filmen meglepődni nem menő. Az explosion porn (most találtam ki) nagymestere sosem házalt zsákbamacskával, Roland Emmerich kollégához hasonlatosan csak nagyon nagyban bír gondolkodni, vagyishogy gondolkodásról végképp nincs szó, csak látványról és nagyon nagy…..
A Tel Aviv-i DEMO/design clinic csapata egy vízvezeték-csövekből összeállított lámpasorozattal rukkolt elő. Galvanizált vascsövek, izzó és csap-kapcsoló (on/off) - ez a terrygilliames KOZO lámpa.   Vessetek a mókusok közé, de én, bizisten, szinte…..
Ha igen (és jó, tudom, ha biliárd, akkor az zöld), tedd a szívedre a kezed: ismerd be, hogy elképzelted már, milyen lenne, ha az asztal átlátszó lenne... Az ausztrál ipari-formatervező, Craig Nottage vette egy nagy levegőt, és megalkotta csúcstechnológiás, G-1 névre…..
pixoflight 2009.03.17 23:46:02
@nullnick: Ez egy nagyon okos hozzászólás volt, a helyesírásod is szuper, úgyhogy megérte leírni! Gratulálok hozzá!

Amúgy vajon mennyire törhetetlen ez a felület? Én biztos, hogy nem merném úgy használni, mint az eredeti asztalt. És az is kérdés, hogy a kismillió tenyérlenyomat mennyire látszik meg rajta?

Én egyébként a "mindenképpen kipróbálós" kategóriába tenném!
 A magyarországi ólomüvegeket bemutató sorozat második állomása sokak számára egy nem éppen kellemes emlékeket idéző hely...   ...épphogytúlélős autóbaleset, squash közbeni Achilles-ín szakadás, na jó, inkább folytatom a hivatalos megnevezésekkel, az…..
Woof Maradjunk csak barátok 2009.03.11 19:38:57
Teljes csendben vezettem haza. Kikapcsoltam a rádiót, mert csak zavart. A sötét utcák javarészt üresek voltak, mégis rámdudáltak egy meggondolatlan sávváltásomkor. Fuck, fekete pont. A második akkor jött, amikor satufékkel álltam meg egy piros lámpánál, mert későn vettem…..
Woof Ahmet a családom 2009.03.08 12:08:00
       Ahmet Yildiz, 26 éves, török, homoszexuális. Ezért meg kellett halnia. BearCub nagyon szépen ír róla. Olvassátok el! Felháborít, hogy ilyen még mindig megtörténik a világban, felháborít, hogy nem kap nagyobb nyilvánosságot. Elnézést, kapott…..
pixoflight 2009.03.08 20:02:25
@GayBears: Akkor, amikor megtörtént én sem hallottam róla, mint ahogy szerintem megannyi más ember sem, aki nem nézett CNN-t, olvasta a Háttér honlapját vagy a GayBears blogot. Ez szerintem nem olyan nagy gáz.

Az viszont igen, hogy azóta sem derült ki az igazság...és az is, hogy erről viszont nincs túl sok hír. Most Ahmet párjának kezdeményezése kellene, hogy hírértékű legyen a médiának. Mert megérné...

@Pan: Örülök, hogy kitetted a blogodra ezt a kezdeményezést. Minél többen látják/hallják (ilyen formában), annál nagyobb lesz a "hangja" a dolognak!
pixoflight 2009.03.09 14:58:52
@GayBears: Az, hogy valaki nem volt naprakész, nem feltétlenül jelent egyet az "érdektelenséggel", ahogy te fogalmazol...ez a dolog egy kicsit árnyaltabb ennél, szerintem.

És továbbra is hangsúlyozom, hogy a lényeg jelen pillanatban az, hogy észrevesszük-e, hogy ami most van ugyanúgy hírértékű, mint maga a gyilkosság...
pixoflight 2009.03.10 21:27:19
@GayBears: Igaz, ködös, hogy mi a helyzet most...én próbáltam használni a google fantasztikus fordító programját török nyelvre, de az eredmény nem volt túl eredményes...

Talán egyszer kiderül több is!
Hiszek a művészetben. Hiszem, hogy a rejtett valóság észlelésének új útjait segít feltárni.   ...már ha a befogadó részéről megvan a kellő nyitottság, amihez néha annyi is elég, ha valaki egy pillantást vet egy alkotásra.   ...mert a színek, az…..
Számtalanszor hallhattuk már, milyen az, amikor koccintáskor összeérintjük poharainkat... és volt már szó itt a blogon olyan "üveghárfáról" is, amikor boros poharak tetejét nedves ujjal körkörösen érintve hoztak létre dallamot...de most, vasárnap szent…..
Woof If I were a boy 2009.02.27 20:43:00
 If I were a boy   Ma ez a szám szól a kocsiban, én pedig hangosan énekeltem. Ha valaki hallotta/látta volna valószínűleg azt gondolta volna: "Mekkora buzeráns..." Pedig pár napja ismerem csak ezt a dalt, és mint mostanában annyiszor, ennek is a paródiáját…..
pixoflight 2009.02.28 23:46:38
@acki: És akkor mi van? Van ezen bármi szégyellnivaló? Azok vagyunk vagy nem? :DD
pixoflight 2009.03.01 11:15:11
@acki: És ez nem feltétlenül tartozott közéjük :DDD...
Végy egy várost (Montreal, Kanada), ahol az emberek a rissz-rossz időjárás miatt úgy ki vannak éhezve a színekre, mint egy falat kenyérre...  egy közintézményt... ..meg egy számítógépes grafikai programot... ereszd ezeket össze egy építész/művész-csapattal, és voilà:…..