Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cursed-with-intelligence

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van bérletem, igyekszem minimalizálni az autóval mozgást, szóval villamossal járok. Sokan vagyunk. Nem ijesztgeti már az utazó közönséget a Bodrogi-Süsü, helyette egy kellemes női hang figyelmeztet, hogy a villamos esetenként hirtelen fékezni kényszerül, szíveskedjünk folyton…..
A kommunizmus több fronton is megbukott. A kapitalizmus „kegyetlen”, nem lehet benne úgy elkényelmesedni, de legalább hatékony. Természetesen manapság nem tisztán piaci alapon működik sehol sem a társadalom, hanem igyekeznek állami befolyással küzdeni a piac kudarcai ellen:…..
Amikor az intelligencia átok Sport 2009.03.23 14:37:54
A sport egy jó dolog. Az ember liheg tőle, ami szexi. Ezen felül fejlődik tőle az izomzat. Ettől jó helyen nőnek púpok az emberen. Szintén szexi. Ha tele vagy izommal, akkor nyugalomban is több kalóriát égetsz el, mint izmatlan társaid. Ergo, többet ehetsz, büntetlenül. Na nem…..
Mi magyarok, nem beszélünk jól nyelveket. Jó, persze, mihez képest… De azért az én elvárásaimat szépen alulmúljuk. Nem egy embert ismerek, aki nem beszél angolul, és szinte büszke is rá. Na, ezt nagyon utálom. Ha egy amerikai csinálja ezt, az sem szép. De azért nekik van…..
Kicsit az előző hozzászóláshoz is kapcsolódik. Meg persze az elsőhöz is, aminek az volt a lényege, hogy az emberek hülyék. A másodikhoz nem annyira kapcsolódik, legalábbis ahhoz már meg kéne erőszakolnom az asszociációs gépezetet, hogy ide kapcsoljam. Na, hogy ezt így…..
Hihetetlen, hogy mennyire képmutatóak vagyunk a szexualitással kapcsolatban. Elég furcsa, hogy az emberek elítélik azt, ami egyébként még bőven belefér a normálisba. (Még ha a megszokottba nem is.) Homoszexualitás, swinger életmód, fétisek, sőt, extrém képmutató esetben akár…..
Utálom az idegen szavak és kifejezések indokolatlan használatát. Lásd cím. Pusztán felvágásból; semmi értelme. Rengeteg idegen kifejezést használok (legalábbis ismerek) ugyan, de nem azért, hogy intelligensebbnek tűnjek. Egyrészt nincs rá szükségem, másrészt arra ott a…..
Képzelj egy világot. Na, ezt most hagyd abba, mert még nem mondtam el, hogy milyet. Csak készülj fel, hogy később el kell majd képzelned egy világot. Ebben a világban mindenki értelmi fogyatékos. Számodra alapvető dolgokat sem képesek elvégezni az emberek. Még egy egyszerű…..