Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Playore

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
Indiai Szappanopera, avagy egy kopaszság története. A kép innen Sziasztok!   Verespalne blogjat olvasva eszembe jutott, hogy nekem is van egy Britanniaban megtortent szakitos sztorim. Hosszu lesz, de megeri vegigolvasni. Az en sztorim Skociaban zajlik. Exemmel jottem ki a jobb elet…..
Playore 2009.05.10 14:37:46
Sőt, mikor meg akartam nézni a myvip-es adatlapját, kiderült hogy letörölt az ismerősei közül. Iszonyatosan felháborodtam rajta.A kép innenKedves Szakítósblog, Kommentelők és Mindenki! Már egy ideje olvasgatom a blogot, és azt hiszem itt az ideje, hogy én is megírjam saját…..
Tegnapi sztorinkra jött a válasz. Ez mondjuk nagyon durva: nem lennének, mert víziszonya van, utálja a halat, nem ért a pénzhez, nem tud vezetni, allergiás a kutyaszőrre, recskázni egyszerűbb, mint dugni, üres, mint egy heinekenes doboz főiskolás buli után, soha nem tett semmit a NAGY…..
Playore 2009.04.17 17:08:54
"Szexről is szó lesz, de semmi "kutyával csináltam", csak a "szokásos", de gondoltam, időben szólok, ha ki akarjátok rakni a 18-as karikát xD" A kép innenKedves Szakítós Blog!Miután örömmel forgattam a könyveteket, felötlött bennem néhány régi…..