Regisztráció Blogot indítok
Adatok
űrszekerek

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy Stephen Hawking a világ egyik legnagyobb koponyája, de az biztos, hogy mostanában nagyon levert. Először arról beszél, hogy az idegenek IGENIS léteznek, de egyáltalán nem békések a szándékaik, inkább leigáznának bennünket. Most pedig azt mondja: ha nem hagyjuk el a…..
űrszekerek 2010.08.11 20:48:12
Szemmel látható anyagdarabot teleportáltak:
index.hu/tudomany/tp1006/

A fénysebesség felével száguldó űrhajó terve már rég megvan, de akkora lenne, mint Afrika.

Ami minket magyarokat illet, legnagyobb gond a népesedés politika. Így csak a saját gyilkosainkat nevelhetjük ki.
Geekblog Lost-finálé 2010.05.24 20:00:00
Véget ért a Lost. Az elmúlt évtized kétségkívül legjelentősebb műfaji sorozata befejeződött. Ezt a gondolatot sokáig kell még ízlelgetnie a rajongóknak, mire igazán megbarátkoznak vele. Előbb azonban a finálén kell túltenniük magukat, amely éppen olyan lett, amilyen a…..
űrszekerek 2010.05.26 09:26:10
Sokan félreértették a befejező részt.
Nem volt semmi vallásosság, és pont annyira volt csöpögős és érzelgős, amennyire egy ember, Jack halála lehet.
A befejezés két ismert tényre épül:
1. Halálközeli élményen átesett emberek beszámoltak arról, hogy nagyon rövid idő alatt lepereg életük filmje. Ez itt az ALT. Lost,
ami a keretét adta a 6. sorozatnak.
2. A halálból visszahozott emberek földöntúli fényességről számoltak be, ez nem más, mint vegyi folyamatok megindulása az agyban.

Tehát nem arról van szó, hogy a lelkek egy utolsó pikniken átsegítik Jacket a túlvilágra, hanem Jack filmje úgy fejeződik be, hogy az elméjében összegyűlnek azok az emberek, akik sokat jelentettek életében.
Ez a tudat, valamint az, hogy amiket értük tett nem volt hiábavaló, lelki megnyugvással tölti el, és segít neki elfogadni az elmúlást.
A film készítői arra a közhelyre akartak rácáfolni, hogy a halála pillanatában mindenki egyedül van. A jelenet csúcspontja az volt, amikor a kutya Jack mellé feküdt, így fizikai értelemben is volt mellette valaki.

Egy lehetséges másik befejezés, amire fogadni mertem volna, a jelenetek kb. 80%-a megegyezik az eredeti befejezéssel, gyanítom egy ilyen lehetőséget is mérlegeltek az alkotók:
Alt. Lostról kiderül, hogy az a valóság. Amikor a szereplőkben előtörnek az emlékek, megkeresik egymást, és összegyűlnek egy helyen, hogy megbeszéljék ezeket az élményeket, hiszen minden emlék oly valóságosnak és megtörténtnek tűnik. Nyomozásba kezdenek és kiderítik, hogy a 815-ös járat menetidejével nem stimmel valami, mintha egy óra kiesett volna. A fizikus megállapítja, hogy idő paradoxonba kerültek.
Arra, hogy a megtörténtek valóságosak voltak, vagy csak egy tömegpchiózis révén ugyanazt a virtuális valóságot élték át, nem kapunk egyértelmű választ. Utóbbi esetben nem is szükségesek a történtekre magyarázatok, hiszen egy virtuális valóságban bármi lehetséges.
Mi lett volna a lezárás? Fogalmam sincs.
Emlékszünk még a MOL stresszmentes sorsjegyére? A SuperShop ugyan nem annyira átlátszó és egyértelmű, de egy kis bogarászással tökéletesen megállapítható, hogy nyert, vagy sem. Ez még az értékesítés előtt, vagy akár közben is megtehető, ha úgy adódik. Nem tudom,…..
hogyvolt Harper-sziget 1x09 - Seep 2009.11.19 13:00:00
Halottak száma: 13 fő. A válasz arra a kérdésre, hogyan vágja ki magát a Vőlegény, nagyon egyszerű: sehogy. És igazából senki nem is kéri őt számon. Abby megelégszik annyival, hogy a Vőlegény most nagyon szomorú, mert nem tudta megmenteni az öccsét, a vér meg biztos úgy…..
A ház végleges mérete 290*206 cm lett így maradéktalanul ki tudom használni a déli fekvésű falfelületet...
űrszekerek 2009.09.08 15:27:13
Hősünk felett alkoholgőzős mámorában átlép a történelem, de eközben a nadrágszárán óvatlanul bekukkantva rémülten veszi tudomásul, hogy nincs rajta alsónadrág. Visszaájul, hogy aztán csak órákkal a "Nagy Lemondás" után eszméljen rá, hogy mennyire fáj a feje,…..
Vastagbőr Ég veled, Feri! 2009.03.21 13:01:00
Ennél szebb tavaszi hétvégét nem is kívánhatnánk magunknak, eljött az, amit régóta vártunk: Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről!!!Volt már ilyen többször is, de ez most komolynak tűnik. Belátta ő is, hogy így, vele már nem megy.  Pezsgőbontás, népünnepély,…..
 Nagyon úgy tűnik, hogy a hétfői kettős gyilkosság óta Tatárszentgyörgy cigány lakosai éppúgy, mint az országos sajtó tömegpszichózis hatása alatt áll. Mint tudjuk, tegnap újabb tűzeset történt a faluban, amelyről a katasztrófavédelem azóta kiderítette, hogy nem…..
 Mióta a miniszterelnök kiásta a „Kisebb parlamentet!” feliratú gumicsontját, a többi párt is sorra veszi elő saját rágcsálnivalóját. Ezekben egy közös elem van: mindenki híve a létszámcsökkentésnek, a gyakorlati megvalósításban azonban olyan lényeges…..
Az eredeti, a blog öndefiníciójához passzított pilot stílusgyakorlatom fogadtatása bizonyította, hogy stand-up komikusként garantáltan felkopna az állam. Még azok is soknak érezték az anyagot, akik értékelték a tőlem távol álló gúnyt, a disznó vicceket, és vették az…..