Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jucy4

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 12-én megjelent a Haszon Nőknek Magazin első idei lapszáma. Ezt a lapszámot, talán most még szívesebban ajánlom nektek, mint az eddigieket, hiszen gorcső alá vettük a divatipart. Lássunk pár dolgot, ami biztos, hogy érdekelni fog titeket: :)A Nők a divatiparban című cikkem…..
A White márkanév Fehér József nevéhez kötődik, aki 2008-ban végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Táskáit és kiegészítőit kézzel szövi és ez a különleges eljárás teszi az általa készített és tervezett darabokat nem mindennapivá.  A minimalista dizájnú táskák…..
Style & Budapest Orsi, 24 2010.01.14 10:43:00
Nagyon örülök, hogy színes kabátokat is látni az utcán, ezek nagyon feldobják a borús téli látképet...hát még az a cipő Orsin! :)Fotó: Kirschner Anna (www.annakirschner.com) Szemüveg: MaxMaraKabát: Tally WeijlSál: Tally WeijlNyaklánc: ajándékGarbó: ZaraNadrág:…..
Strange's fashion & gossip #1500 2009.03.20 13:59:00
És akkor most:Szóljanak a harsonák, peregjenek a dobok: hiszen elérkeztünk az ezerötszázadik bejegyzésig!Először is szeretném megköszönönni, hogy olvastok, kommenteltek, bíztattok :)Remélem a továbbiakban is velem maradtok, előbújnak a rejtőzködők, és ők is…..
Március 20-án pénteken lesz a The Bedlam zenekar újjáalakuló bulija a Diesel (volt E) Clubban, azt viszont a zenekar egyelőre titokban tartja, hogy milyen hosszú is lesz a reunion. Abból ítélve, hogy új dalokat is írtak, nem csak egy koncertre terveznek, szóval, aki kihagyná ezt,…..
I love fashion Barnaság 2009.03.05 19:56:00
Nemsokára most már tényleg előkerülnek a szekrény mélyéből a pólók, helyes kis toppok, nyári ruhácskák. Sokan már ilyenkor elkezdenek gondoskodni a barna bőrről, hogy a szezonra már szépen nézzenek ki. Személy szerint én is jobban szeretem az enyhén barnás színt, de…..
Levelet kaptunk Jamie Winchesteréktől a múlt héten róluk írt soraink miatt. Most nyilván mindenki, aki akkor minket ütött kommentben, valami olyasmit gondol, hogy: höhö, a köcsög Lángoló Blikkárok a zenekartól is jól megkapta a magáét, ám sajnos el kell szomorítsuk őket, nem…..
I love fashion Miley Cyrus style 2009.02.27 09:58:00
Egy újabb tinisztár Miley Cyrus stílusát vettem szemügyre. Az utcai összeállításai egyáltalán nem tetszenek. Adhatna egy kicsit jobban is magára. Szedett-vedett ruhák, számomra slampos darabok. A partykon, eseményeken azonban jól összekapják őt, helyesen szokott kinézni.  …..
A&E Ismét Gaga 2009.02.25 12:42:35
Muszáj megkédeznem. Szerintetek visel valamit a blézer alatt?..
Kenderzsupp Partidrog lenne a fű? 2009.02.12 17:39:00
Egy újabb zseniális kutatás megállapította, hogy 2002-2006 között az amerikai és az európai tinédzserek is kevesebbet füveztek. Ez szerintük egyenes összefüggésben állt azzal, hogy kevesebbet jártak bulizni, és így az ismerőseikkel kevesebbet füvet szívtak. (Ilyeneket…..
jucy4 2009.02.25 21:17:19
Beth Ditto - aki egyébként egy amerikai énekesnő - szerepel a Love magazin címlapján, méghozzá  teljesen pucéran. A hölgy nem éppen karcsú, sőt kifejezetten kövér, de legalább beláthatjuk, hogy nem kell feltétlenül modell-alkattal rendelkezni ahhoz, hogy címlapra…..