Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steinamanger

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Csak egy izzócsere 2009.02.14 14:12:00
Nem tudom, hogy a mai ember számára létezik-e nagyobb csoda egy régi dízelnél. Persze nem az emisszióra gondolok - amit kizárólag szégyellni lehet, - nem is a motorerőre – ami jószerivel nincs –, és nem is fogyasztásra, ami a teljesítményhez képest tetemes. Látják,…..
steinamanger 2009.02.14 19:52:24
@lrichard_ac:
"szarevö", tizenhét éve keresem ennek a szónak a német fordítását!

A sors iróniája, hogy pont a németeknek nincs erre hasonló stílusértékű kifejezésük, akik feltalálták a szarevés müfaját.
steinamanger 2009.02.15 08:28:08
@perszepersze:

Okulásodra egy két info:
Az adómentes 300-400 e szép pénz Magyarországon, rengeteg értelmiséginél jóval többet keresel, persze sok olyan is van, aki nálad lényegesen többet keres. Én személy szerint örülök a sikerednek, kemény munka a tied, fizessék is meg. Azt meg, hogy a szavaddal élve "leszívással" tudják nálad honorálni a jó jellemzést a tanulók, magadnak kell elszámolni a lelkiismereteddel. A te dolgod, hogy téged így meg lehet-e venni.
Amit szerintem nem értesz, az az, hogy nem releváns, hogy az értelmiségiek (nem a diplomások, mert abból rengeteg van, hanem értelmiségi, amely szó mögött azért tartalom is van) anyagi helyze hozzád képest rosszabb-e vagy éppen jobb, leszívják-e a tanulói vagy sem, vagy 7500-as Henessyt iszik-e vagy 200 Ft-os ásványvizet. A különbséget közted és egy értelmiségi között pl. olyan dolgokból tudod lemérni, hogy magad mit tartassz értéknek és munkád során milyen értéket hozol létre. Vagy egy másik példa, a közted és egy értelmiségi között levő fényévnyi távolságra, hogy egy értelmiségi tollából ilyen színvonalú hozzászólás, mint a tied, nem jön ki. Azért mert értelmiségi.