Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztahanov

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete már felhívtuk a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy Magyarországon a legszórakoztatóbb dolgok sajnos még mindig nem az interneten történnek. Valamint hogy a legnagyobb drámaíró nem az élet, hanem a Zsaru Magazin.Most B. Jolánt szeretnénk bemutatni. "Átharapta a…..
Sztahanov 2007.07.19 16:19:36
w Gumicsont 2007.07.18 05:30:00
Jó reggelt kívánok, itt az idő. Beszéljünk végre a nemzetközi tőke vérben és verejtékben ázó karmairól. Tárgylemezen a Hankook, a nemzet gumigyára, világraszóló sikertörténetünk. A siker az, hogy az óriáscég, ez a távol-keleti munkamorálon és féldiktatorikus…..
Itt van. Megkezdődött. A múlt héten már hírül adtuk, hogy Anettka is társműsorvezetősködéssel fogja javítani a Mokka színvonalát, de azért szerencsére nem mindennap ő boldogítja a nézőket. Tegnap megnézhettük, hogyan reagál Árpa Attila, ha Csurka István élőbe, telibe…..
w Zsákos bácsi 2007.07.11 04:30:00
Van még egy jubileumunk a hétre. Épp két hónapja ül előzetesben Tomcat. Autoriter nagypapáknak ebben nem tűnne fel semmi különös. Kereste a bajt, ugye. Pimaszkodott. Rossz volt, hát most megkapja a magáét. Jól kell viselkedni, kisfiam, és akkor majd nem visz el a zsákos bácsi.…..
Aki nem követi rendszeresen Pákó naplóját, és ránk bízza hogy értesítsük, ha valami érdekes történik a négerrel, az most klikkeljen ide. A kedves kis történetek között találtuk ezt az igazán elképesztő eseményt. Tripperes ex-barátnő által meggyilkolt kutya?…..
Először is minden kedves olvasónk elnézését kérjük, sajnos erről az eseményről már lekéstetek, Drágák. Illetve a dedikálásra még odaérhettek, de ahhoz is nagyon gyorsan kell szaladni. A No Thanx-el már máskor is a teljesség igényével foglalkozzunk, így talán nem meglepő,…..
Csalóka a cím, lehet sírni vagy éppen kockásat hányni a zongorát pucoló tanárnő/műsorvezető/űrturista láttán, de nem bírtuk ki, hogy ne linkeljük be. A klikk után szigorúan 18 éven felülieknek kiderül, hogyan nem szabad zongorát takarítani...
Sztahanov 2007.03.26 10:35:19
Csisztu Zsuzsát rengetegen utálják, nem is értem, miért, hiszen jó melle van, mély dekoltázsa és készült a főszereplésével egy tök jó film. Nem a Fehér tenyérre gondolok. Utoljára talán akkor láttuk, amikor egy órán keresztül közvetítette Nagy Jani fél perces meccsét,…..
Sztahanov 2007.03.22 14:02:09
Tisztában vagyunk azzal, hogy legtöbb igényes olvasónknak ez a tömör, ám tökéletes cím önmagában is olyan gyönyörűséget okoz, hogy nincs is mit tovább magyarázni, de a többiek kedvéért azért megtesszük. Szóval Zsóka kocsiját már megint összeszarozták. Régebben ez…..