Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelen

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Kelen 2009.09.28 23:09:08
Helló! Magam részéről örülnék ha a nap-kelte műsor tényleg eltűnne az mtv-ből.
1., A nap-kelte sosem volt független, mindig éreztem egy mutyizós fílinget benne, pedig valami tárgyilagos, főleg szakértői értékeket hordozó hírműsorra lenne szükség, amit politikai oldaltól függetlenül mindenki nézhet és egyaránt jól tájékozódhat belőle (lsd. Spanyolo., Anglia, Németo., stb.)
2., mindig unalmas volt, vagy éppen ripacskodó és ál-dramatizált
3., szegényes díszletek, szegényes megjelenésű és ízléstelen öltözékek (Lakat T. Károly főleg), gusztustalan, képernyőre nem való arcok (Verebes, ápolatlan külső, szuszogás, korpa), szegényes és primitív reklámok... stb.
4., érezhető elfogultság az mszp felé, ugyanakkor a jobboldal már nem is jelenik meg benne (más, hogy erről kinek mi a külön véleménye, van, akinek nem is hiányzik, azonban gazdasági, reklám idő hasznosítási szempontból az ország fele nem nézi, ez tovább gombolyítva, a kereskedelmi tv-knek, azaz a konkurenciának segít és generál nagyobb reggeli nézettséget és reklám bevételeket)
5., az mtv költségvetését is megnyirbálták, egyértelmű, hogy jól jönne a plusz bevétel, s annál, amit idáig a nap-keltések produkáltak, egy jól szabott új műsor sokkal többet hozna a konyhára, főleg, ha sikerülne egy független, pártatlan, valóban tényszerű, szakértői értékekkel bíró és mérvadó, enyhén pozitív felhangú, reggeli hírműsort produkálni
6., változnak az idők, változni a kell a műsornak is, a kiöregedettek menjenek nyugdíjba, hasonlóan a Petőfi rádióhoz itt is lehet belső energiával újat, dinamikusat, korszerűt és népszerűt mutatni, egyben utat adni a tehetséges fiataloknak.

Lenne több érvem is, azonban úgy érzem, hgy a műsorváltoztatás nemcsak szakmai és gazdasági szempontok miatt lehet fontos, hanem nézői oldalról is, örülnék, ha egy független és korrekt hírműsort nézhetnék reggelente, olyat, amivel szívesen ébred az értelmes többség, legyen az baloldali, vagy éppen jobboldali... vagy akár semleges, politikától kívül álló nézetű, hír fogyasztó, aki a köz tv-től éppen a széles látókörűséget és mértéktartást várja el.

Üdv.:Kelen