Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackycmd

8 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kézifékrángatók, Zsiguli-betyárok és wannabe-drifterek, halvérű családapák, fiatal utcai versenyzők! Jön a hideg, jön a tél, ilyenkor remegve várja minden gázrugdosó az első havat-fagyot-jeget. Aztán - sokszor - csúnya baj a vége: országos botrány, autótörés, kórház,…..
blackycmd 2013.10.10 21:42:26
blackycmd 2013.10.10 21:40:07
Mint azt tudják, nincs egységes álláspont a szerkesztőségen belül azt illetően, hogy sport-e a drift vagy sem. Jelen esetben azonban mindegy, hogy sportként fogjuk fel a szűk kis blúzok szétpattintását köbcentik és G-k függvényében, vagy csak szimpla szórakozásnak. Az eredmény…..
 Nos jelentem, mostanra lett honvágyam! Ezt biztos a közelgő hazaút is hozza magával, meg az, hogy mostanra baromi fáradt lettem minden szinten. Fizikailag is meg fejben is. Majd az otthoni halászlé karácsonykor helyrehoz mindent :)Juteszembe dec. 21-én sörözés lesz, majd…..
MK. III Toyota Supra BOV video!!! 2009.07.19 16:26:00
Sziasztok!! Régen nem irtam már!! Az a történet hogy múlthéten bekerült végre a BOV szelep az autóba! Nagyon brutáljó hangja van!!! Köszönet érte Lukács Daninak. Most csak egy video, mert képeket még nem szedtem össze egy velősebb poszthoz de az sem várat magára sokat. Majd…..
Reggel szokás szerint nekivágtunk faterrel budapestnek, de most szerencsére nem kellett araszolnunk a belvárosban. Az uj m0-kikerültünk mindent, és fő támogatomhoz, az ALCAR kft-hez mentunk ,ugyanis megérkeztek a támogatásba kapott felnik!!!Szépen bepréseltuk az öcsibe, majd irány…..
MK. III Toyota Supra Intro 2009.04.09 13:39:00
Sziasztok!Nos most úgy állunk hogy jövőhéten visszük az állítható gólyalábakat felújítani, kap egy új olajnyomás gombát és egy olajhőmérséklet szenzort no meg hozzá műszert.  Egy-két kopó alkatrészt is ki kell majd cserélnünk(gömbfelyecske szilentecske stb). A crank…..
Udv mindenkinek! A hét elején nekifogtunk a Skyline szétszedésének. Vasarnap szétszedtem az auto belsejét. Hálátlan munka volt, mert ritka szép állapotban van az egész belseje, és az auto ugy osszességében, de hát ugye a versenyautohoz jo alap kell! Hétfon felkerult Besnyi Tomihoz,…..
Az utolsó bejegyzésben közölt dátum ugyan meghiúsult, 1 hét késéssel, végül azért csak felüvöltött a motor a MegaSquirttel :). Nem tudnám elég hosszasan ragozni, hogy mindezt mekkora sz@patás sorozat előzte meg, de végül megoldottuk. Az elmúlt két hétben gyakorlatilag a…..
Üdv mindenkinek!!Csak egy kis olvasnivalót linkelek:Ez no commentwww.7mpower.comhttp://www.driftworks.com/articles/The-Driftworks-S15-New-power-and-new-paint,57.htmlNA ez az aminél jobb nem kéne!! Iszonyat igényes megoldások tömkelegével teletüzdelt autó ez! A fórumon végig lehet…..
Sziasztok!Ismét itt egy ujjabb cikk a Supra életéből:2009. februárja: 3 héten keresztűl annyit szívtunk az autóval amennyit csak lehetett köszönhető ez amerikai barátainknak meg annak hogy én egy hétig beteg voltam. Szóval a project: adott egy 7M-GTE motor, egy Amerikából rendelt…..
Sziasztok! Elindult a blogunk! Először is leszögezném hogy az autó nem az enyém hanem egy jóbarátomé! Ő is fog majd bloggerkedni erre felé! Most pedig kezdeném az autó történetének kezdetével mert ennél az autónál az is különleges mint minden ami vele történik: Történetünk…..
Gondoltam megosztom a tavalyi évem egyik legszebb autós élményét:              Yamaha R6 engine. sacc 260kg. Bukó, kesztyű fel, beülsz félsz,elindítod bizseregsz,1. kuplung mindjárt szétesik csörög kattog zakatol nem…..
Üdvözletem mindenkinek! Ahogy ígértem itt a motorépítés: Előszőr is szögezzünk le valamit: a 7m-gte nem egy állatmód forgós motor mint általában a a japán motorok nagy része. 91mm-es löketéből adódóan nem lehet nagyon 7000 fölé forgatni (6M-es főtengellyel, 7M-esel még…..
Csak egy rövid ízelítő a Motorépítésből!:)..