Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ntb

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PostgreSQL is my preferred database on a Linux environment.This is the sequence I used to install it on my development machine. It is running Ubuntu 8.10 (Intrepid Ibex) beta on a VMware Workstation virtual machine. I referred to https://help.ubuntu.com/community/PostgreSQL,…..
BevezetésMint tudjuk, az XML 1.0 szabványt elfogadta a W3 konzorcium és egy kis csoport elkezdett dolgozni Simple Object Access Protocol, amely késbőbb Service Oriented Architecture Protocol lett, amit SOAP névén ismerünk.Dave Winer másokkal előrukkolt az XML-RPC-vel, ami Remote Procedure…..
Mindig megkell nézni, ha nem tudjuk, mit is takar az Exception. Hát íme, egy szorgos programozó kigyűjtötte : a:visited { color: blue; } Explanations of common Java exceptions java.lang ArithmeticException You are trying to use your computer to solve a mathematical problem that you…..
Preface: Pénteken megkellett változtatnom egy-két adatot az adatbázisban. Sajnálatos módon, kevés DB tapasztalattal, úgy kezdtem hozzá, hogy update table_name set column_name = value where condition És mint aki jól végezte a dolgát, elmentem cigizni. Cigiből vissza, kipróbáltam,…..
Mit kell tudni róla : http://www.j2mepolish.org/cms/topsection/home.html Próbálok interaktívan blogolni, így még én sem tudom, hogy mennyire lesz használható e remeknek tűnő szoftver. Instaláció: jar file-t letöltése megtörtént.java -jar j2mepolish-{version}.jar Itt az első…..
Véletlenül találtam rá erre az oldalra: www.ohloh.net/languages/compareAzt hiszem tartalmazza a legtöbb nyelvet, amit valaha is használtak. Készítettem egy összehasonlítást a köv. nyelvekre:C/C++JavaC#AdaAssemblyPHPRubyés kaptam egy nagyon elszomorító grafikont Elnézést a…..
Mit is takar a csodálatos Netbeans 6.5 ( csodával határos módon alig zabál memóriát, de ezt majd később ):J2SE IDEJ2ME (opcionális )JEE (opcionális), amely tartalmazGlassfish V2/V3 PreludeTomcat 5.5JBoss App. Srv.BEA WebLogic, ha jól emlékszemWEB development Ruby,…..