Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oTamara

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
oTamara 2009.09.25 11:40:07
@hírbehozó: akkor Monopoly lesz
A grafikonok alapján egy éven belül lenyomjuk az iWiW-et: eddig mindenhol lenyomtuk, ahol úgy elkezdett felfutni, mint Magyarországon - mondta magabiztosan Trevor Johnson, a Facebook európai stratégiai vezetője a Reklámkonferencián, ahol ezt leszámítva a hirdetési lehetőségeket…..
Update: Így hét végére már csak két feladatom maradt. Az egyik, hogy felfedjem a reklámrejtvény megoldását, a másik, hogy győztest hirdessek a játékban. A megoldást a szokásos módon a képre kattintva láthatjátok, amiből kiderül majd, hogy ez egy amszterdami kutyapanzió nem…..
oTamara 2009.05.26 00:22:01
oTamara 2009.05.26 00:25:33
Az eredeti elképzeléseink között szerepelt, hogy idén ismét összehozunk egy kis csapatot, akik a BarCamp Budapest hivatalos bloggerei lesznek. Az első három konferencián is megszerveztük, jól-rosszul működött is a dolog.Most azonban elolvastuk Ihász Ingrid erre vonatkozó posztját,…..