Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blusss

1 bejegyzést írt és 1210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az nyerhet csak, aki játszik! (Gyuri)..
Tudni kell abbahagyni, illetve változtatni az alap elképzeléseken, különben az utolsó forint is odavész. (Special One)..
blusss 2022.01.23 17:41:27
@KorS.O.S Gyuri: ma is gratulálok.
Az oddsok meccs előttiek vagy élők voltak ma ?
Ha nem túl valószínű, tuti jön! (Paul)..
blusss 2022.01.22 20:02:40
@KorS.O.S Gyuri: hatalmas Gratuláció.
Pár napja néztem rá az oldalra,melyet sok éve már nem követtem. Nagyon tetszik a sikeres játékod! Elismerésem!
blusss 2022.01.22 20:10:30
@KorS.O.S Gyuri: mi alapján választod ki a meccseket? Megérzés? Vagy előre kiválasztás?
blusss 2022.01.22 20:49:14
@KorS.O.S Gyuri: figyelni fogom a bejegyzéseidet. Nagyon jók.
Minden nap játszod?? Mindig ehhez hasonló nyerő napjaid vannak?
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Soha ne fogadjuk meg azt az kimenetelt, amivel kapcsolatban kétségeink fogalmazódnak meg." (gabx)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Ésszel, ne hévvel ! " (tuti1x2)..
blusss 2015.01.18 21:18:06
@vécés jóska: hát sullivan egyik nap feltörli a padlót ellenfelével, aztán másik nap vele törölnek, most meg robertsonnal törölnek mert előző nap ő is sztár volt....ez sima lezsírozott torna volt... csak nem értem az ilyennek miért nem járnak utánna, ha ez tenisz pályán történik vagy foci csapattal, azonnal bíróság elé kerülnek a játékosok....nevetséges
blusss 2015.01.18 21:21:29
@glammi76: volt világbajnok igen, de robertson is... viszont nézed te ezt a meccset???? nevetséges hogy szinte csak mörfi van az asztalnál, nagy szünet után első frame-ben az ausztrál kezében volt 3szor hogy nyerjen és mindig akkor hibázott mielőtt megnyerhette volna... vicc... azóta meg minden hülyeséget csinál, csak a golyó belökést nem....
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Általában jönnek a megérzések a nagy szorzókra ... de, ha egy kicsit vacillok,akkor nem teszek ... " (milanello70)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Mindig az jön, amire nem is gondolsz  ! " (leon a proli)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Néha nem baj ha esik, de többet süssön a nap ! "  (Gepárd)..
blusss 2014.02.25 10:38:45
@Maceo Plex: két nagy adogató játékos! de Dodig általában fedett pályán hozza a tőle várhatót, de ahogy szabad pályás meccse van már is nehezebb a dolga, az ukrán pedig valahogy könnyebben kezeli és jobban nyeregeti a meccseid a szabad ég alatt is :) bár véleményem szerint a horvát dodig jobb játékos az ukránnál, de ez nem az a torna ahol érvényesülhet a horvát!! nálam kicsit megérzés is a tipp de elég biztosnak érzem :)
blusss 2014.02.25 16:24:12
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A szerencseszázalék és a megérzés nagyobb arányban van bármilyen statnál tény és való " (desike)..
blusss 2014.02.18 16:32:14
@MKrisz12: pont ez a probléma!!!! FED kupán tud játszani bárki ellen, wta versenyen meg mindig előnyről bukja a meccseit!!! :) nevetséges... első szettben simán haza vágta az afrikait, utána meg képtelen volt saját adogató game-jeit megnyerni... nem csak itthon kellene megmutatni ki is vagyok, hanem máshol is!!! továbbá remélem kiesik a 100ból mert jelenleg egyáltalán nincs ott a helye!!!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
blusss 2013.06.28 15:39:12
@Forza Juve: nyerhet igen! mert az elmúlt hetekben magabiztos játékot mutat! míg youzhny néha hullámzóan teljeset!! ami az egymás elleni eredményeket illeti troicki kezd felül kerekedni az oroszon! véleményem szerint troicki kezd magára találni az elmúlt 2-3 évben csak kereste önmagát, de most elindult valami nála :) remélem győzni fog

további tippjeim is voltak amiket nem írtam ki mert nem vagyok bennünk nagyon biztos...ez a kvitova, verdasco, melzer, kerber 4es amit kis összeggel játszottam meeg!!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
blusss 2013.06.27 15:43:53
@Walter Sobchek: este már be írom amiket én játszani fogok ezekből! :)
blusss 2013.06.27 15:45:01
@Walter Sobchek: JAnowicz srácot nem kérdés hogy tenni fogom!!! akár elődöntőbe jutásért is játszhat most wimbledonban, iszonyat jó sorsolása van a fiatal lengylenek :)
Minden nap hoz valami újat ! (Sziszka77)..
blusss 2013.05.29 12:45:04
@csakajuve: az öreg szerintem behúzza, de egy két infós helyről olvastam olyat is, hogy akár egy meglepi is benne van... bár robredo jó formában van én kétlem hogy kikap!!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
blusss 2013.03.27 19:26:53
@oleoleole: ha nézed a meccset láthatod hogy hatalmas játékkal visszajöttek 4 pontos hátrányra aztán az edző számomra érthetetlen okokból lecserélte az addig jól játszókat... azért ennyire feltűnően nem kellene... :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény (ТорпедоNN#99)..
blusss 2013.02.14 16:55:03
@TippmixLaSzló: persze fedett pálya, de dél amerikai salak pálya ami iszonyat lassú tehát hiába csarnokos meccs a labda menetek akkor is lassúak maradnak a pálya miatt :)
blusss 2013.02.14 17:00:04
@TippmixLaSzló: Nalbandiannak már leáldoztak, nem csodálkoznék ha utolsó profi szezonja lenne... :)
bár nagy játékos, de koncentrálni már nem tud tartósan, még ezt a mai meccset be kellene húznia hogy megvédje a pontjait a tornán... vizsont a másik oldalt egy tehetséges 22éves játékos van, akinek nincs más célja hogy minden salakos tornán a lehető legtovább eljutni... itt elképzelek egy 3 szettes meccset :) és nem feltétlen Nalbandian győzelmével...Pella amúgy is nagyon jól szerepelt tavaly a brazil tornákon...
Erről a tornáról ha ajánlanom kellene akkor Montanes győzelmét mondanám :))
blusss 2013.02.14 18:01:05
@Scraby23: egy ilyen versenyen ha a főtáblán a első rofdulóban valaki elindul és kiesik tobb tíz ezer eurót kap ha továbbjut még többet... te nem vennél részt a tornán azért hogy játszol egy vesztes meccset és kikapsz 10ezer euróért? :) ja és ez 2. fordulós vereség volt mert kiemelt volt :D :D

PEtrova jól jtászik ahogy megjósoltam....
Felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk. (HANNIBAL179)..
blusss 2013.02.11 17:17:43
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni,rakunk valamit,vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
blusss 2013.02.07 17:42:38
@sebig: Llodra (2,10) és a kézi X ( 9,00) is bejött így van plusz pénzem ma este hogy kombiban is megjátszam ezeket a tippeket még... :)
blusss 2013.02.07 18:21:22
@mENNYI imádom a nagykeblű MILFeket: az előző meccsükön barcában is jobb volt a real csak nem volt bennük elég akarat a győzelemhez, hazai pályán ezt bepótolják :))
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
blusss 2013.02.06 18:04:27
@norbi21: teeee 0/0 :DDDDDD

még egyszer
Dodig-Becker H
Youznyj- Sijsling H
De Scheppers- Llodra V
Monaco-Rufin H

ennyi ami nyerő lesz!! :DDDD
blusss 2013.02.06 18:05:37
@norbi21: csak az a kosár meccs is más tippje :DDDDDDDDDDDDDD egyre viccesebbb :DDDDDDDD
blusss 2013.02.06 18:20:30
@Cassoo: tetszik ez a szöveged :DDD
persze persze adom a tippeket... nem kell aggódni...amúgy nem akarok beleszólni de ez a kosár tipp amit norbikám is feszeget hgoy már egy bejött...4. negyed jön és még bármi lehet belőle... :) ne kiabáljátok el, mert nagyon szép oddsot foghattok!! ;)