Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PPeter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ki kicsoda: Foky Ottó 2006.11.17 13:45:00
Újabb bizonyíték a magyar amnéziára. Foky Ottó nevét mindenki ismeri, csak senki nem emlékszik, honnan. Pedig tök egyszerű: Mirr-murr, Misi mókus, Legkisebb Ugrifüles. Nyugodtan hívhatnánk Ottó bácsinak is, mert ugyanolyan nagy mesélő, mint Csukás Pista bácsi, csak ő a…..
comment:com Magyar ufó 2006.08.31 21:29:00
Végre nekünk is van roswelli katasztrófánk, lehet zarándokolni Iregszemcsére, meditálva beszippantani az ufók itt hagyott energiamaradványait, vagy megerőszakoltatni magunkat egy másik dimenzióban, vagy várni, hogy újra egyszer, és pont akkor, amikor lesben állunk egy…..
PPeter 2006.09.01 20:12:41
Mivel Te sem szólítottál meg engem, csak úgy írtál rólam, mintha itt sem lennék, szerintem az udvariassági köröket ki is hagyhatod, bár gondolom valamibe csak bele kellett kapaszkodni. De lásd kivel van dolgod: szervusz kérlek.
A kaporszakállú öregúrról szóló nézet szélsőséges vadhajtásai (lásd példéául az elvakult kreacionista elméleteket, amelyek szerint a Föld 6000 éves és minden más tudományos elmélet csaka Sátán bűbája) legalább annyira zavaróak számomra, mint Aranyi úr sületlenségei. De voltaképpen Te mit szeretnél? Milyen arcoskodásról beszélsz? Semmiféle nagy arc nem kell ahhoz, hogy lehülyézzek egy olyan embert, akinek a véleménye szerint a NASA titkos szuperlézere lőtte le a lezuhanó űrrepőlgépet. Jómagam is ateista vagyok- de ennek semmi köze ahhoz, hogy veszélyesnek tartom az ilyen nézeteket valló embereket a fogékony korszakukban lévő ifjoncok közé engedni tanárként. Mit szólnál hozzá, ha mondjuk kamaszkorú gyermeked egy nap azzal állítana haza, hogy a kedvenc tanára szerint 1942-ben a németek eljutottak a Holdra, és minden amit a modern űrkutatás megmutatni enged az elmúlt évtizedekben, az valójában az árnyékkormányok által az emberek hülyítésére létrehozott illúzió, miközben a földi elit háttérben történő kicsempészése zajlik a Marsra? Te nem csapdosnád pofán a jó tanárembert iziben? Mert én még az igazgatót is megkergetném...
PPeter 2006.09.01 19:05:25
Skyman: A "számos hazai- és nemzetközi tudományos szervezet" alatt az ő általa alapított gittegyletet érted, vagy a pénzdíj fejében bárkinek nyitva álló külföldi társaságokat (mert csak ilyenek vannak felsorolva az oldalán). Nem vagyok elutasítóan szkeptikus, de aki a magyarok ufó-eredetéről meg az 1942-ben létrehozott német-japán mars-bázisról hadovál, valamint a hétvégére véletlenül bekapcsolva hagyott, ezért aztán az űrsiklót tévedésből megtámadó űrvédelmi lézerről hablatyol, az számomra egyértelműen szellemi sérült. Nem mellesleg engem a nicknevem (a weboldalam, valamint sokéves újságírói munkásságom) alapján elég sokan ismernek, és ezzel együtt felvállalom a véleményem, miszerint ez az ember nem normális. Nem engedném, hogy általános iskolában tanítson, de még a gyerekek közeléből is eltiltanám. A diplomás úriember meg először tanuljon meg magyarul írni, mert akinek az évszámok leírásával is gondja van, az még az általános iskolából is csak szégyenkezve jöhetne ki... A becsületsértés okán pedig várom a feljelentést, a jóember újságíró(nak) mondja magát, közszereplő, tehát szellemi sérültnek nevezni lazán belefér, ezt egyetlen bíróság sem fogja becsületsértésként értékelni, főleg ha elolvassák, hogy a jóember cikkei szerint a Hold egy üreges űrhajó, valamint hogy magyar őseink DNS-e a Nibiru blygóról származó idegenektől ered. Megalol :D:D:D