Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ADLON

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap magam is belefutottam (nehéz is lett volna kikerülni…) abba a történetbe, melynek keretében egy Kanadából hazatért magyar nő az észak-amerikai országban dúló borzalmas állapotokat ecsetelte, egészen apokaliptikus helyzetet lefestve tudtukon kívül nemváltoztatás alá vetett óvodásokkal és…..
ADLON 2020.01.21 06:32:31
@somlobodog: Katalin nem fölül, hanem alul szakálas ...
A műsorvezető 13 évig dolgozott a csatornánál, a Színművészeti Egyetem másodévében, gyakornokként került a TV2-höz. 2002. október és 2003. augusztus között a Jó estét Magyarország riportere, később a Tények riportere, majd 2008 decemberétől a Tények Este, 2010 őszétől…..
Mi is megírtuk, hogy Bánó András az Egyenes beszédben fullba nyomta a kretént és a cigányok lélektanáról kérdezgette Osztolykán Ágnest, az LMP képviselőjét, aki állta a verbális pofonokat, de azért láthatólag olyan volt, mintha igazából ütötték volna. Most megérkezett a…..
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
Bérbe adni lakást pont olyan veszéllyel jár, mint bérbe venni. Gyakori trükk, hogy a bérbeadó a kauciót mindenféle mondvacsinált indokkal benyeli, de az már tényleg a legaljasabb trükk, hogy kitépi a szerződést a másik fél kezéből, és eltűnik vele. Tisztelt Zugügyvéd!A…..
Subba WTF: Sárgát sugárban 2010.12.09 14:38:47
Ez a szimpatikus albínó moncsicsi bácsi sárgát pisil amióta a hölgyeket ismeri!   ..
ADLON 2010.12.10 03:08:21
A magyar társadalmat legkevésbé jellemző erény a szolidaritás. Ez a ridegség igaz természetesen a fogasztókra, így a Naiv Ügyfelekre is. Gábor például nem kegyelmez az érintőképernyővel hadakozó nyugdíjasoknak, csak remélni tudom, hogy ötven év múlva nem róla írnak nagyon…..