Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsi(Kiskanál)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsosfazék Piknik a gáton 2010.06.20 00:57:00
Saláták, tészta, sülthús, különböző szendvicskrémek, friss kenyér, egy üveg bor - és mindez a szabadban. Nem is kell tovább magyarázni, miért szuper dolog piknikezni. Úgy pedig még jobb, ha van mindehhez egy szép piknikkosár evőeszközökkel, tányérokkal és poharakkal, ahová…..
 Itt és most bocsánatot kell kérnem Ágitól, és minden déli szomszédunktól.Emlékeztem én nagyon is, hogy volt valami nagyon fontos, ami nincs a csevapcsicsában, de mire leültem, hogy megnézzem a hiteles recepteket, már össze is kevertem a húst a hagymával. Amit nem kellett…..
Orsi(Kiskanál) 2010.06.23 10:52:50
Bevallom, mióta először olvastam arról, hogy hogyan lehet marcipánt gyártani otthon (na és persze megosztottam a párommal is eme felfedezést), azóta kacérkodom a gondolattal (és a párommal is sűrűn emlegeti), hogy meg kéne csinálni.Sikerült beszerezni szilikonos jégkockatartókat,…..
Lehet latte macchiato-nak is nevezni, számomra akkor is csíkos kávé marad :)Kétszersült hatására, én is elkészítettem a magam kis csíkosát, és bemutatom a tejhabosítót is, amiről már említést tettem az előbb említett blogban...
A közös gasztro oldalt olvasgattam ma reggel és sorra belebotlottam játékos kedvű blogtársaimba, akik a következő játékot játszák: 1. menj a Wikipedia Random Article oldalára. A cikk címe az együttesed neve. 2. ugorj át a random idézetek oldalára és a legutolsó idézet, utolsó…..
Salátára vágytam. Jó-jó, tudom, nem most van a szezonja, de akkor is a munka előtt még valamit beakartam kapni, ami mégsem egy bélszín sztroganoff, nem is vagyok éhes, ám reggel hatig ki kell bírni valahogy…   Fogtam tehát egy kis tejfölt, némi majonézt, sót, borsot…..
   Ezennel bemutatom az ÓRIÁS bonbon-t :)Kisebb szilikonos formám nem volt, ez sima muffin formából kipattintott csoki óriás. EEnnek most Nutella a belseje, ám legközeleb kipróbálom a marcipánt, így talán elviselhetőbb lesz ebben a nagy méretben is :)..