Regisztráció Blogot indítok
Adatok
montpiere

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ez így megy tovább, lehet, hogy ősszel lesz kiscsillag 3. Elkezdtünk komótosan dolgozgatni, a Lovasi-Ózdi páros néhány rövid akkordfűzérig jutott, aztán a Lecsó is küldött az otthoni termésből párat, úgyhogy erre alapozva február elején, és a mostani hétvégén Pécsen…..
montpiere 2010.02.24 08:38:05
örökre szívembe zártalak igazis 2009.05.11 21:04:00
Átugrottunk egy számot, nem szándékosan, így alakult, majd pótoljuk, meg minden, de akkor most jöjjön a második lemezünk utolsó dala, pontosabban a dal sztorija, vagy mi. Hogyan készült? 13.rész: Igazságos   Na, talán ebből volt a legtöbb verzió. Eredetileg…..
Hogyan készült? 11.rész: Fecskés Minden további magyarázat nélkül, itt van három verzió a dalból. Ez lett az egyetlen dal, ami végül lassabb verzióban került fel az albumra, mint ahogy előtte próbákon játszottuk. Az a régi igazság is beigazolódott a mostani próbákon, amikor…..
montpiere 2009.04.24 14:15:13
Hogyan készült? 6.rész: NehézbörtönsúlyzóTipikus próbatermi improvizációból született dal. Egyik délután a Bandi elment valami ügyet elintézni, mi meg a Rezsővel és a Ricsivel hárman maradtunk a próbateremben. A Rezső elkezdte játszani a dal alapriffjét, mi beszálltunk rá,…..
munka közben vagyunk, nem érdemes máshogy értelmezni. ..
montpiere 2009.02.17 10:32:00
Na igen, a Kiscsillag lemez. Tavaly áprilisra terveztük a megjelenést, de legalább nem szórakoztunk vele annyit, mint a Gázenrózisz. A számok végleges verzióinak megjelenése teljesen ad hoc volt. Ha pl. a Fecskésnek nem volt hat, ezt megelőző verziója, akkor egy se. Az első…..
Indításként itt egy összehasonlító elemzés a jelentős tréner és előadó, Rátgéber László tollából, aki elhelyezi Önöknek a rock and roll koordináta-rendszerében a jelentős alkotást. László civilben a Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatának edzője, a rock…..