Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hferi

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Faluvégi Farolás 2? 2013.11.22 18:03:01
Ha nem tudnád, mi az a Faluvégi Farolás, akkor nyugodtan nézd meg ezt a remek kis filmet, amit ott készítettünk. Nettó autóbuzéria 10 ezer forintért (+5 ezer, ha ketten használtok egy autót), a Kakucsingen. Szeretnénk belőle rendszert csinálni, de semmiképpen nem akarjuk…..
hferi 2013.11.25 13:15:33
Itt választ kaphat minden kérdésére, ami a IV. Totalcar Hungaroring Pályanappal kapcsolatos. Jöhet!..
Mint látjátok a történet folytatását/befejezését most sem kapkodtam el, de az előző rész óta sok eseményen vettem részt, és otthon sem unatkoztam! Jöjjön hát a 2009-es esztendő, melynek gumifüstös beszámolóiban egyre több helyen szerepeltem (itt itt itt és itt), így most…..
driftgarázs Nagykövet lettem! 2011.06.18 15:48:00
Ez a történet pár hónappal ezelőtt, a Tuningshow-n kezdődött. Édesapámmal sétálgattunk a Sportágalapító Gymkhana verseny szünetében a kiállítók között, és betévedtünk egy standra, ahol szebbnél szebb cipők sorakoztak a polcokon Piloti felségjellel az oldalukon. Egy nagyon…..
driftgarázs Éjszakai "meló" 2011.06.02 07:49:00
Tegnap, illetve ma éjjel édesapám megkért, hogy segítsek neki egy autó szállításában. Ha megnézitek a képeket, rögtön megértitek, hogy miért mondtam habozás nélkül igent. Maga a helyszín sem volt egyszerű, és a feladat sem ígérkezett annak, de sok dolgos és lelkes ember…..
Jó munkához idő kell!...Na de ennyi? - Kérdezhetitek. Igen, én is megdöbbentem, mikor "rövidke" történetem első részének posztolási dátumát megnéztem...Napra pontosan két év telt el azóta. És miért éppen ma folytatom? Nagyon egyszerű! Egyrészt Remetehegyi Laci, a…..
driftgarázs projekt:G - 9. nap 2011.02.09 21:31:00
 Ahogy ígértem, most betoldok pár fotót. Próbaképp összeállítottam az elejét is, látni akartam mennyi igazítási munka lesz vele. Mivel csak az olajhűtő lesz új, annak a helyét kell kitalálni. A víz és levegőhűtő marad ahol volt, csak a tartóit gyártom le most szebben,…..
 Sokan érdeklődtek, és mégtöbben kérék, ezért összeszedtük, hogy az aranybarna Sierra eddig milyen költségek árán állt össze, illetve milyen további fejlesztéseket/átalakításokat lehetne rajta végrehajtani, hogy maximális induló költséget lehessen kalkulálni.  …..
Az én történetem elég régen kezdődött, még azelőtt,hogy tudhattam volna,ez az enyém. Talán amikor édesapámúgy 1984-86 táján kezdett neki autóversenyzői karrierjének,ami bő tíz éven keresztül tartott. Sőt, még ennélis régebben. Emlékszem, hogy 4 évesen ott ültema TV…..