Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greatwhitehunter

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csőrösi Koma Szövegértés 2009.02.25 20:45:00
Ebben a bejegyzésben közlünk egy levelet, amelynek valójában a hozzászólások között lenne a helye. A levelet Obrusánszky Borbála mongolista-történésztől kaptuk, aki előzetesen arról tájékoztatott, hogy Dr. Baski Imre írása kapcsán fogalmazna meg kritikát, kutatásmódszertani…..
greatwhitehunter 2009.03.04 20:02:47
@aáb: Nekem is. A profilomon látnod kell az e-mail címemet. Ha nem megy, ide írom. Előre is köszi.

Ja és mintát ti is küldhettek kb. 27 ezer ft-ért, szájnyálkahártyából vett mintából.
Alig telik el az utóbbi időkben év úgy, hogy ne halljunk "szenzációs" felfedezésekről szóló híreket, melyek távoli rokonaink felleléséről és tudományos azonosításukról szól. A 2008-as a magyar-madjar rokonság jegyében telt, de sajnos az ügyben megszólalók…..
folytatás innen: Madjar vagyok, turista3. A madjar-magyar rokonság harmadik, és egyben mindenki számára a leghihetőbb bizonyítéka a madjar és a magyar népnév szemmel látható, sőt esetenként füllel hallható egyezése, azonossága. Írásom további részében ennek a…..
greatwhitehunter 2009.02.21 03:22:58
@szabo_n: Na végre! Erről beszélek ezer éve! El kellene olvasni: Spencer Wells: Az ember útja c. művét. Cavalli-Sforza munkáit. Csak cseszik valaki megvenni 2-3 ezer forintért. Na, majd jövő hétre írok belőle egy kis étvágygerjesztőt. Reszkessetek nyelvészek, jönnek a genetikusok! Haa-haa-haaa!!! ui: Egyébként józan ésszel az összes ismeretet integrálni kell. Fontos a nyelvészet, a régészet, történelem, antropologia, humanetologia, genetika, néprajz, psychologia, minden kutyafüle. Személy szerint ezeket egyenrangúnak gondolom. És feleslegesen ne essünk egymás torkának. Én már annak is örülök, hogy valakik veszik a fáradtságot és ennyi energiát beletolnak ebbe a blogba. GWH