Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a.t.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi tapasztalatok alapján az erősebb, jobb csapatok ellen tudtunk igazán jól teljesíteni, a velünk azonos szintűekkel szemben döcögött a szekér, figyelmeztetett Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenicébe indulás előtt. A csapat a szezonban először nem tér haza…..
a.t. 2010.01.15 20:31:50
A magyar jégkorong-válogatott három nap múlva, pénteken este már jégen lesz. Jönnek a szlovákok. Itt az ideje tehát, hogy megszavaztassuk olvasóinkat arról, mire számítanak a világbajnokságon. Egy kérdés, négy válaszlehetőség. A határidő péntek délelőtt tízkor jár le.…..
Percekkel ezelőtt kaptuk meg Imre Lajos csapatvezetőtől Pat Cortina szövetségi kapitány előzetes, 37 fős vb-keretét. A névsor hangsúlyozottan nem végleges, még bekerülhet, aki a hátralévő mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt nyújt. Vannak meglepetések. A csapat gerince…..
a.t. 2009.03.19 11:14:23
@hunvikics: szerintem kangyal helyett van 3-4 alkalmas személy a csk posztra.
nálam már régóta kérdőjel Vaszjunyin szereplése még a volánba is gyenge
Benk Majoros szintén zenész
Nagy tudása pedig látványos fejlődést mutat még akkor is ha fegyelmezetlen mostanában.De ezen elhatározással lehet változtatni ,míg Fodornál a gond ugyanez+kevesebb tehetség és fejlődés
a.t. 2009.03.19 11:30:13
dsb