Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nsandor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ryan és Pratt marad, Johansson maradhat 2012.04.03. 16:40 F. Kapus..
nsandor 2012.04.04 10:40:23
@Tomi Kallio: Én is pont ezekre a kérdésekre (pontosabban okokra) lennék kíváncsi. Egy ilyen jó játékos esetében mért hezitálhatnak ennyire?
Tiszteljük az ellenfeleket, de nem félünk  2011.02.02. 21:44 F. Kapus ..
nsandor 2011.02.03 10:49:10
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: A "Women Body Checking"-ért akzért küldték ki a magyar játékost, mert női mérkőzéseken (legjobb ismereteim szerint) nincs testjáték. Testkontaktus lehet, de ütközés elvileg nem. Női meccseken időként befújják.

Egyébként meg hajrá lányok, én bízom a sikerben!!!
Naptár készült a női válogatottról 2010.11.24. 08:23 Hblog ..
A magyar válogatott kapusa az Arizona Sundogs játékosa lesz a következő szezonban. Szuper Levente új csapata hétfőtől tartja idénynyitó edzőtáborát, ezen a magyar hokis is részt vesz, a keretet tíz nappal később véglegesítik. Az Elitesprospects az átigazolást már tényként…..
Hétfőn talán a pillanatnyilag legütőképesebb magyar női csapat csapott össze az itt turnézó tengerentúli szelekcióval. Nemcsak az eredmény, a játék miatt is így értékelte a látottakat Gömöri Csaba, U18-as válogatottunk szövetségi edzője. Az első két vereség után…..
  Új, amerikai autókat árultam a rendszerváltás utáni zűrös világban. Érdekes volt… Vélemények az azonos című írásunkról...
A világ második legrangosabb juniorligájából kapott ajánlatot a magyar válogatott kiváló formában játszó 20 éves csatára. Hosszú gondolkodás után úgy döntött, nem marad az EBEL-ben, belevág élete legnagyobb kalandjába. Korábban még egy Magyarországról indult hokis sem…..