Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Capt. Lameter

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Szerenkénti döntő 2012.07.14 17:09:00
Egy testépítő inspirálta ezt az anyagot, Gianluca Fontana pedig megfotózta az Io Donna számára. A modell Alice Baton, aki elég impresszíven mutatja be az úszódresszeket. A stylist Alessandro Covasce volt. A sminkért Gianluca Guaitoli és Adalberto P. felelt. Úsznál ezekben a…..
Capt. Lameter 2012.07.15 12:20:16
Na, már a főcím belövi az embernek, nagyjából mire számíthat, pucér csajok úsznak el lassított felvételben a háttérben, közben lationos dallamokat játszik a szigorúan csak bajszos, panamalapos zenészekből összerántott alkalmi brigád. A cím ugye Bűnös Miami, ami a Magic City…..
DopeManTV Ákos 2012.06.08 07:37:00
 Tudom, hogy sok embert kiakasztok, de leszarom. Majdhogynem a Class FM-re ébredtem. Miért van az, hogy bizonyos emberek számait automatikusan játsszák a kereskedelmi rádiók? Itt van ez az Ákos. Megszólalt az új száma. Szöveg? Művészkedésnek álcázott semmitmondó szócséplés.…..
Sziasztok!   Egy könyvelőirodában dolgozom,ahol velem együtt hatan vagyunk összesen.A cégnél egyedül én vagyok, aki nem oltatta be magát a H1N1 ellen.   A főnök család családjában van egy személy, aki súlyos immunhiányos beteg (nem jár be ide - éppen kórházban van),…..
Capt. Lameter 2009.12.10 15:14:07
@kolbászoszsömle: '"A beoltott ember nem betegszik meg, csak fertőz, pedig alapvetően tud igaz lenni, viszont a koncentráció-viszonyok nem lényegtelenek.
Ha az immunrendszered 2-3 szaporodási ciklus alatt kitakarítja a kórokozókat a szervezetedből, akkor ez alatt az tudsz fertőzni, ám a fertőzőképességed meglehetősen alacsony, mert nics sok kórokozó benned, és nem leszel beteg, ellenben, ha az immunválasz késik, a kórokozók exponenciális ütemben szaporodni kezdenek, ahogy a fertőzőképességed is.

Szóval oltott embertől sokkal nehezebb megfertőződni, mint egy oltatlantól, még akkor is, ha mindkettő tünetmentes. "

Ennyi. kedvellek zsömle.
Pettyes leveléből más vetületét ismerhetjük meg azoknak a mindennapi gondnak, amelyekkel a tanároknak szembesülniük kell. Meddig mehet el egy diák rajongása?Sziasztok!Ma történt velem, gondoltam megírom. Egy nagy pesti középiskolában tanítok, elég sok a fiú, kevés a férfi…..
Capt. Lameter 2009.09.23 09:59:28
@gonosztojás: Te vagy a beteg, te fasz. Szégyenítés, mi? Te világ hülyéje.
Mi abban a beteg, ha egy 16 évesnek tetszik egy 40-es nő?
Capt. Lameter 2009.09.23 10:01:46
@gonosztojás: neked anyád veri mi?
Ha létezik ember, akinek az élete regény, vagyis inkább fergetegesen szórakoztató novellafüzér, akkor az Bodolai László nemzetközi horgász, vitorlázórepülő-pilóta és utazó, az Index ügyvédje. Ő az, akit egyszer majdnem megölt Gyurcsány Ferenc akivel együtt ettünk borzot…..
Másnéven A havernőd idegesítő pasija - reagálva a legutóbbi olvasói levélre, vagyis a nemek ádáz harcának margójára. A beküldő bloggerína, HRita jellemzését átolvasva tényleg csak remélni tudjuk, hogy az itt felvázolt férfifajtát egy személyben nem ismerte. Az előző…..
Virtuális társkeresés Kísérlet 2009.02.13 08:00:00
Megkeresett engem egy srác, aki már jó ideje próbálkozik a csajozással fent a kibertérben. Saját elmondása szerint nem megy neki, s nem tud rájönni miért. A kedves olvasók segítségét kéri abban, hogy mit is változtasson magán, a szövegén, az első levelén? Mitől lenne…..