Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jolikám Kupak

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alap bölcsesség, hogy egy kis Benny Hill zenével minden sokkal jobb. Végre valaki el is készítette a világ leghasznosabb applikációját, a BENNYHILLEZŐT! Bármilyen videót meg lehet vele Bennyhillezni, és érdemes is. Micsoda nap!ViaSajnos a videó gyorsító funkció most nem működik,…..
Jolikám Kupak 2009.11.18 19:53:19
A General Motors és a Segway összefogott és kitalálta az egyszemélyes városi autót. A P.U.M.A. maximum 35 mérföld/órás (56 km/h) sebességre képes, egy feltöltéssel 35 mérföldet (56 kilométert) tud haladni. A járművek képesek egymás közötti kommunikációra, ami az…..
Jolikám Kupak 2009.04.09 13:23:33
@elemes2:

1. nem, nem környezetbarát, mert energia-fogyasztó, és akkut is tartalmaz, az energia-visszanyerés csak enyhít a környezetkárosító mivoltján. nem környezetbarát semmi, ami energiát fogyaszt, mivel azt valahogy elő kell állítani, ez ilyen egyszerű.

2. így van, van hátránya a bringának is. igaz, nem ennyi és ilyen látványos.

3. a mai robogók 60-70-nel mennek. ez nagyon nem mindegy városban, tapasztalom minden nap. nagyon kell a 70, nagyon nem elég az 50. a forgalmat igenis feltartja az, aki 50-nel megy, mivel szabályok a gyakorlatban nincsenek, aki ezt nem látja, az nem lépett még ki a szobájából soha. a forgalomban nem foglal lényegesen kisebb helyet, mint egy autó, mivel együtt halad velük, ezzel szemben a robogó gyakorlatilag zéró helyet foglal, mivel elfér az autók közt. ez nem.

4. mindenképpen.

5. 2 x 28 km nagyon kevés, én pl. nem járok sokat pesti viszonylatban, viszont nekem éppen hogy kijönnék ennyiből, tehát pl. dugóban araszolva nem biztos, hogy elég lenne. nagyon sokan mennek ennél sokkal többet bkv-val is.
ha viszont a gőzölgő otthoni vacsitól ezzel a szarral 1-2 km-re lerohadsz, akkor viszont szopás van bő nyállal. akkor mit csinál vajon az űrmajom? :)

6. ha nem tudják eladni, azt hívják ongólnak, mivel az ugye veszteség. erről szól a kapitalizmus.

egyébként az segway-es lény bőr alatti műanyag vackokkal tényleg hányás. :)
Mandiner blog Papnevelte balosok 2009.04.08 07:31:00
 Egyik iwiw-es ismerősöm azt írta az üzenőfalra, hogy „volt piarista diák lesz a Gordonka jobbkeze”. Elbizonytalanodtam, mert a friss hírek szerint Szigetvári Viktor lesz Bajnai kabinetfőnöke. Szigetvári régi motoros, már 2001-ben pattogott az MSZP-ben, de eddig nem…..
Gyáva duhajként ezer forint alatt nem veszek bort, egy ötszázforintosba beleszagolni is csak félve mernék. Amikor februárban zuhantak az árak a Bortársaságnál, apám megpróbált szakvéleményt kisajtolni belőlem a leértékelés legolcsóbb borairól. A tapogatózó találgatásnál…..
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
Érdekes elemzést tett közé a minap az International Correlation Resource Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai Montrealban, hogy a számítástechnika segítségével,…..
Társbérlő Vécépapír 2009.02.21 13:02:00
 Megfigyeltem, hogy az albérlet egyik legfájóbb pontja a retyópapír. Ha elfogy, akkor nincs, és kész. Ha én nem veszek, akkor soha többé nem lesz. Mártírkodom, igen. Próbáltam a "mindenkinek saját vécépapírja van" módszert, de ott volt nagyon ciki, amikor az…..
Vastagbőr Lándzsával szarvasra 2009.02.21 09:00:00
Rövid kis hír a sonline.hu-ról:"Házi készítésű lándzsával vadászott szarvasra egy férfi csütörtökön délután a Somogyaracs közeli erdőben.Az állatot, amelyet szeretett volna elejteni, kutyái tartották vissza. Szerencsére nem sikerült elejtenie a vadat, azonban…..
Két pikáns hír így péntek délutánra: Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere levelet írt a megyei, az országos rendőr-főkapitánynak, a rendészeti miniszternek és a miniszterelnöknek. Mali egyebek mellett az kérdezi, hogy hogy lehet az, hogy a Siklósi…..
Jolikám Kupak 2009.02.20 17:00:36
@panki83:

így van, nem azt kell mondani, hogy 20-an akarják rámgyújtani a házat, hanem azt, hogy itt áll a ház előt 2 db. gárdatag.

új kódolás.

ha megtámadnak az utcán, ne azt mondd a rendőrneka telefonba, hogy 2 bodzaszedő megtámadott, hanem azt, hogy bántani akarnak két derék késelőt önbíráskodók.

ha baleseted van, a gyors intézkedés érdekében mindenképpen mondd azt, hogy cigány vagy.
Az SZDSZ hivatalosan nem kezdte meg a júniusi EP-választási kampányát, hanem ez csak toleranciakampány. Whatever. 20 évnyi felelős politizálás után képesek voltak bedobni ezt a plakátot, ami szerint a szabad vessző demokraták szerint a füvezés nem a rendőrségre, hanem max az…..
Ellentétben azzal, amit Hétköznapi autós írt, főhősunk, az autóvezetés oktató valószínűleg pontosan tudta, hogy szabályos-e amit csinált, legfeljebb azzal nem volt teljesen tisztában, hogy mekkora tapló. Mindenesetre nem kifejezetten tekinthetjük az alább olvashatóakat…..
Jolikám Kupak 2009.02.17 19:45:14
Szegény Nervus kifogott a városi forgalomban egy frusztrált taxist, aki idegbajos lesz, ha három másodpercnél tovább kell egyhelyben állnia. Valljuk be, ez ebben a szakmában jelentős hátrány. Vajon mit csinálhat emberünk, ha dugóba keveredik? Főbe lő valakit? Vagy saját…..
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
Jolikám Kupak 2009.02.13 14:59:45
na émmeg vettem bazmeg az asszonynak egy ilyet:

www.youtube.com/watch?v=2J43DMskbc0&feature=related

itt épp indul a kis dzsokiér a zoviba.

anyámpicsáját tehetek én arról, hogy kénytelen vagyok a sok köcsög elé parkolni a körútra.

egyszer ilyennel kéne veretnetek, nem lenne ilyen nagy a pofátok.

a szükség kényszert szül vagy mi. fordítva. mindegy.

és még a köcsögöknek áll följebb, hogy nem férnek el, hát készvan az agyam megin.
Jolikám Kupak 2009.02.13 23:26:29